• Новинка
ForeverWill Малки Керамични Погребални Урни за Кремация на човешки Пръст, Урна, в памет на Баба, Татко, Мама, Ел, Бог Те Държи в Прегръдките Си, Ти си в Сърцето Ми.

ForeverWill Малки Керамични Погребални Урни за Кремация на човешки Пръст, Урна, в памет на Баба, Татко, Мама, Ел, Бог Те Държи в Прегръдките

BGN 5.66
Налично
Налично

1 БЕЗОПАСНА МИНИ-УРНА за ПРАХА на хора и ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ : Здрава керамична урна за кремация, изработени от твърда сплав и керамика, с винтова капачка, запазва кремацията вътре сигурно и сухо, лесно да се съхранява на прах. ДЕКОРАТИВНА ПОГРЕБАЛНА урна за ВАШАТА ЛЮБОВ : Елегантна урна на паметта, голяма дупка, вътре е лесно да се съхранява пепелта, в нея се поберат около 2-3 супени лъжици пепел.Можете също така можете да поставите във Вътрешността на Косата, Зъб или Нокът. ФУНКЦИОНАЛНА и СЪЩЕСТВЕН УРНА ЗА ПЕПЕЛ : Специален начин за да се запази спомен за Вашата Вечна Любов.Твърда Урна за праха хора и домашни животни, Уникална и прекрасна за Всеки Човек, да се Съхранява в Канцеларията Си В Памет на Любовта, Ще Чувствате Спокойствие, Смятате, Че Този, Който е Все Още с вас, Никога не Напуска, Любовта си Заслужава по-Добро Място, за да Остане С Вас Завинаги. УНИКАЛЕН И ПРИЯТЕН СПОМЕН ЗА ЗАГУБА : Най-сигурният незабравим контейнер за прах за вашия любим човек : Наличието на мини кошчета - един много удобен начин да почетат паметта на най-скъпите на покойния, за да почувства мир, малка урна улеснява комуникацията с близки, така че не си струва дарбите си специални хора в живота на покойния. Вие ще получите 1 Спомен урна и 1 Кадифена торбичка.Керамични погребални урни Forever Will с гаранция за 100% удовлетвореност или връщане на вашите пари. БЕЗОПАСНА МИНИ-УРНА за ПРАХА на хора и ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ : Здрава керамична урна за кремация, изработени от твърда сплав и керамика, с винтова капачка, запазва кремацията вътре сигурно и сухо, лесно да се съхранява на прах. ДЕКОРАТИВНА ПОГРЕБАЛНА урна за ВАШАТА ЛЮБОВ : Елегантна урна на паметта, голяма дупка, вътре е лесно да се съхранява пепелта, в нея се поберат около 2-3 супени лъжици пепел.Можете също така можете да поставите във Вътрешността на Косата, Зъб или Нокът. ФУНКЦИОНАЛНА и СЪЩЕСТВЕН УРНА ЗА ПЕПЕЛ : Специален начин за да се запази спомен за Вашата Вечна Любов.Твърда Урна за праха хора и домашни животни, Уникална и прекрасна за Всеки Човек, да се Съхранява в Канцеларията Си В Памет на Любовта, Ще Чувствате Спокойствие, Смятате, Че Този, Който е Все Още с вас, Никога не Напуска, Любовта си Заслужава по-Добро Място, за да Остане С Вас Завинаги. УНИКАЛЕН И ПРИЯТЕН СПОМЕН ЗА ЗАГУБА : Най-сигурният незабравим контейнер за прах за вашия любим човек : Наличието на мини кошчета - един много удобен начин да почетат паметта на най-скъпите на покойния, за да почувства мир, малка урна улеснява комуникацията с близки, така че не си струва дарбите си специални хора в живота на покойния. Вие ще получите 1 Спомен урна и 1 Кадифена торбичка.Керамични погребални урни Forever Will с гаранция за 100% удовлетвореност или връщане на вашите пари.Евтини Кремационные кошчета за кремирани Останки!Здрава мини-урна за съхранение на креманок любим човек.Материал : Здрава алуминиева сплав и керамика.Завинчивайте капака, пазете пепелта вътре в сигурността и сухота, дълго сохранитьразмер : 2,5 * 1,8 инча.

Подробности

Подобни продукти в категория