• Новинка
4 Бр. Колела С Кристали за Жени и Момичета, Двойни Редици, Лъскави Панделки за Коса от Мъниста, Прозрачни Черни Плетени Тесни Ленти За Коса, Аксесоари за Коса (Цвят A)

4 Бр. Колела С Кристали за Жени и Момичета, Двойни Редици, Лъскави Панделки за Коса от Мъниста, Прозрачни Черни Плетени Тесни Ленти За Коса,

BGN 31.87
Налично
Налично

Количество : mailto включва 4 бр панделки за коса, тези двухрядные кристални превръзка на главата - перфектният аксесоар за вашата ежедневна начин.
Размер : Дъвка за коса са подходящи за всяка форма на главата и имат диаметър от 4,9 инча и ширина 0,3 инча. около 22 грама (0,78 грама).
Материал : Тези двухрядные кристални лента за коса са изработени от кристал и метал.Тя е мека на главата и не е толкова лесно спутывается.
В няколко цвята : в комплект с прозрачно, сребристо-сива, черна, цвят шампанско тесен превръзка на главата и да съчетаете с всякакви дрехи почивка, за да завършите образа си.
Лесно и удобно за носене : тези плетени от мъниста, дъвка за коса са удобни и почистват косата от лицето, подходящи за момичета и възрастни от всички възрасти, превръзка на главата, която може да се носи навсякъде.Кристален сватбена превръзка на главата - перфектният аксесоар за елегантно тържество .Добавете малко Блясък към Обикновен в останалата част Заедно.

Подробности

Подобни продукти в категория