• Новинка
MNSRUU Холщовые Кошница за съхранение с хлопковыми дръжки - Сгъваеми Кръгли Кутии-Организаторите за играчки, Ресторант, Офис, Спалня, Кабинет (20 x 14, райе за оцветяване)

MNSRUU Холщовые Кошница за съхранение с хлопковыми дръжки - Сгъваеми Кръгли Кутии-Организаторите за играчки, Ресторант, Офис,

BGN 1.67
Налично
Налично

Материал : Платно (обвивка) + Бял пластмасов плат (подплата) + Дръжки от груба памучна въжеТя е здрава за по-дълга употреба. Размер : 20 "Dx14" H. Голям капацитет за съхранение.Многофункционална кошница за съхранение : за съхранение на домашен текстил; за съхранение на стоки за домашни любимци; Водоустойчива подплата и може да се използва и като кошница за дрехи.Приятен дизайн : Подсилена дръжка от памучни въжета улеснява транспортирането; Голямо основание и разумна височина, стабилна поставка; Сгъваема, без рамка подкрепа.Стилна кошница за съхранение на модел е едновременно функционално и декоративно.Той е подходящ за спални, детски стаи, гардероби, бани, дневни и дори в багажника на колата. Материал : платно (обвивка) + бял пластмасов плат (подплата) + дръжки от груба памучна въже.Тя е здрава за по-дълга употреба. Размер : 20 "Dx14" H. Голям капацитет за съхранение.Многофункционална кошница за съхранение : за съхранение на домашен текстил; за съхранение на стоки за домашни любимци; Водоустойчива подплата и може да се използва и като кошница за дрехи.Приятен дизайн : Подсилена дръжка от памучни въжета улеснява транспортирането; Голямо основание и разумна височина, стабилна поставка; Сгъваема, без рамка подкрепа.Стилна кошница за съхранение на модел е едновременно функционално и декоративно.Той е подходящ за спални, детски стаи, гардеробных, бани, дневни и дори в багажника на колата.MNSRUU - съкратено от My New Style "R" "Ненадминат уникален". Ние се стремим към това, за да може да добавяте вашите уникални стилове във всяка сфера на живота си с помощта на персонализиране.С MNSRUU лесно выражайте своите дизайнерски идеи, дайте воля на творчеството.Кошница за съхранение на MNSRUU - Чудесен Организатор за играчки, дрехи, кабинет, Дом, детска, детска стая, игрална стая!Все още притеснен за разпръснати по земята играчки, мръсни дрехи, които няма къде да сложите?Нашите кошници за бельо решат вашите проблеми със съхранението и ви осигуряват просторна и чиста къща.

Подробности

Подобни продукти в категория