• Новинка
Kisangel Детска вана за къпане, 3 предмет, Кухненски Мультиварка с Анимационни Модел за Преносими Новородени, Практичен Зелен Дом Сгъваема Мивка, Скъпа Детска Купа за Б?

Kisangel Детска вана за къпане, 3 предмет, Кухненски Мультиварка с Анимационни Модел за Преносими Новородени, Практичен Зелен Дом

BGN 31.00
Налично
Налично

Детска мивка : за Деца ще привлече очарователен външен вид, мивка за измиване на детската личика, бъчви,Вана за малки домашни любимци : Cartoony сгъваема мивка, специално предназначени за новородени.Сгъваема детска мивка : Изработен е от висококачествени и екологично чист материал, устойчив и практично за по-дълга употреба.Детска вана за къпане, за миене на : Здрава, екологично чиста . Чудесен мивка за бебето.Мивка за новородени : Cartoony дизайн го прави по-привлекателен за децата си.Списък на опаковки, 3 x Характеристики на тоалетна мивка -Капацитет : 4200 мл Сгъваема мивка. -Подходящ за използване в тоалетната и банята, многофункционален, практичен и мивка за миене на съдове. -Прекрасен и практичен малък подарък за вашите приятели и близки на преносим мивка. -Материал : детска хидромасажна вана за къпане от полипропилен и TPE. -Цвят : Зелен Cartoony Детска Мивка. -Размер : Около 33,00 X32,00 X9,00 см. / 12,97 X12,58 X3,54 инча и Мивка. -Cartoony дизайн на външния вид го прави по-привлекателни за вашата детска купа за водни процедури. -Изработена от материали от PP и TPE за трайно и практично за използване в походном умывальнике. -Тази мивка е безопасна за здравето, опазване на околната среда, без никакъв мирис детска мивка.Описание на продукта Сгъваем хартия за печене на съдове за Сигурен и траен, изключителен материал, изберете здравословна защита на околната среда.Домашен детска мивка Този предмет представлява сгъваема детска мивка, произведен специално за бебета, който е направен под формата на сладка анимационни форми. мини-мивка за лице Дебели и здрави, чисти и спретнати. преносим сгъваема мивка В него може да се мие задните части, така и лицето на бебета.

Подробности

Подобни продукти в категория