• Новинка
Garneck Стикер за автомобил, Етикети на камион, 3D Стикер За Автомобил, Етикети, Забавни Хитове Автостайлинга, Стикер на Прозореца на Купето на Автомобила, Самоклеющаяс?

Garneck Стикер за автомобил, Етикети на камион, 3D Стикер За Автомобил, Етикети, Забавни Хитове Автостайлинга, Стикер на Прозореца

BGN 2.67
Налично
Налично

3 D Автомобилни Стикери Забавен Автостайлинг Топката се Удари в прозореца на купето на колата Стикер на прозореца на Самозалепващи тенис на стикерАбсолютно зашеметяващ, автомобилни стикери, уникален дизайн на този свят.С класната 3 D стикер с топката лесно да намерите колата си на паркинга.Самоклеящийся, лесно се премахва, няма да навреди на колата и не оставят следи от лепило върху колата.Може да се прилага на всяко гладко стъкла, показвайки си творчески стил.Описаниеизделие представлява креативную 3 D стикер с топка, която е изработена от PVC и ЕВА. Самозалепващи, много лесно се отстранява и не боли кола, или не оставят лепило кола.Може да се прилага на всяко гладко стъкла, показвайки си творчески стил.Характеристики - Цвят : Бял, жълт.- Материал : PVC, ЕВА. - Размер : 18 * 18 cm /7,09 * 7,09 инча (Д * Ш). - Абсолютно зашеметяващ, автомобилни стикери, уникален дизайн под формата на този свят.- С класната 3 D стикер с топката лесно да намерите колата си на паркинга.- Самоклеящийся, лесно се премахва, няма да навреди на колата и не оставя следи от лепило в колата.- Може да се прилага на всяко гладко стъкла, показвайки си творчески стил.Като Установить1. Почистете моделът и го оставете да изсъхне. Просто почистете с паста, а след това я залепете към повърхността.Моля, дръжте го да изсъхне в продължение на 24 часа.Пратката включва 1 * 3 D автомобилни стикери Забавен Автостайлинг Топката се Удари в прозореца на купето на колата Стикер на прозореца на самозалепващи тенис на стикер.

Подробности

Подобни продукти в категория