• Новинка
2 бр. Инфрачервен led модул за камера за Raspberry Pi, 3 Watt 850 Инфрачервена Led Фоточувствительная лампа за камерата RPi (E) или за камерата RPI (F)

2 бр. Инфрачервен led модул за камера за Raspberry Pi, 3 Watt 850 Инфрачервена Led Фоточувствительная лампа за камерата RPi

BGN 4.09
Налично
Налично

Спецификация : Функции : Инфрачервен светодиод 3 W висока мощност 850, който ви позволява да добавяте към камерата RPi (E) или към камерата RPI (F)С вграден фоторезистором да се използва като детектор на околната светлина.Вграден резистор за управление на прага на външната осветеност переключающегося инфрачервени светодиода.Произведено от висококачествен ABS-материал, продуктът е различна здравина и устойчивост на износване.С проста конструкция, идва в комплект с винтове и гайки за лесна инсталация.Спецификация : Тип на продукта : Инфрачервена лампа Материал : ABS Цвят : черен Как да използвате : 1. Свържете такса инфрачервени светодиода към печатната платка на камерата с помощта на винтове. Дупки за винтове се използват за свързване и захранване. Регулиране на резистор, да инсталирате съответния праг на осветеност на околната среда и автоматично превключване на инфрачервен светодиод. Когато нивото на осветеност на околната среда по-долу прагови стойности, светва ir led и .Осъществяване Списък : 2 x ir led модуль4 винт x 4 x гайка Забележка : Мощност инфрачервени светодиода 3 W ограничен източник на захранване, което може да доведе до увеличаване на отопление.Препоръчително е да използвате радиатора.Идеалното разстояние за получаване на изображение се намира в рамките на 3 метра.Когато разстоянието достига 6 метра, камерата може да бъде замъглено.

Подробности

Features:
3W high power 850 infrared LED, allowing to be added to the for RPi camera (E) or for RPI camera (F). :
With on-board photoresistor for use as an ambient light detector. :
On-board resistor for controlling the ambient light threshold of the switching infrared LED. :
Made of high quality ABS material, the product is durable and wear resistant. :
Simple design, packaged with screws and nuts for easy installation.:
Specification:
Item Type:
Infrared Lamp
Material:
ABS
Color:
Black
How to Use:
1. Connect the infrared LED board to the camera PCB with screws.:
2. Screw holes are used for connection and power supply.:
3. Adjust the resistor to set the appropriate ambient light threshold and automatically switch the infrared LED.:
4. When the ambient light is below the threshold, the infrared LED is lit and .:
Package List:
2 x Infrared LED Module:
4 x Screw:
4 x Nut:
Note:
Limited by the for power supply, 3W high-power infrared LEDs may cause it to increase heat. It is recommended to use a heat sink.:
The ideal imaging distance is within 3 meters. When the distance reaches 6 meters, the camera can blurred .:

Подобни продукти в категория