• Новинка
SSS Мебели, Дрехи, Закачалка за Дрехи-Метална Закачалка за Кърпа Стойка За Сушене на Дрехи Поставка за Закачане на Дрехи, Закачалки за Дрехи за бутици (Злато)

SSS Мебели, Дрехи, Закачалка за Дрехи-Метална Закачалка за Кърпа Стойка За Сушене на Дрехи Поставка за Закачане на Дрехи,

BGN 9.59
Налично
Налично

【ЛЕСЕН И ПРАКТИЧЕН】Съхранявате вашите ризи, дрехи, панталони, обувки, ботфорты и аксесоари за живота си е била наредМоже да се прилага на спални, бутикови магазини, изложбени зали, пране и фото студио. 【РАЗМЕР закачалки ЗА ДРЕХИ】 Дължина 47 см х Височина 59 см x Ширина 13,8 инча. 【ЗДРАВ】 Рафтове за съхранение на дрехи е изработен от много устойчив на опън на метала, за да получат защита от ръжда и корозия.Тази закачалка за дрехи от метална тръба за окачване на най-тежките зимни якета или шикозни коктейлни рокли, запазва дрехи, панталони и аксесоари се поддържат чисти. аксесоари винаги организирани и опрятны. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】 Идва с инструменти за монтаж, инструкции за монтаж, лесно за монтаж, лесно да го инсталирате за всички. 【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО】 Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите.Ако имате някакви въпроси в процеса на инсталиране и използване на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви служи. 【ЛЕСЕН И ПРАКТИЧЕН】Съхранявате вашите ризи, дрехи, панталони, обувки, ботфорты и аксесоари за живота си е била наред.Може да се прилага на спални, бутикови магазини, изложбени зали, пране и фото студио. 【РАЗМЕР закачалки ЗА ДРЕХИ】 Дължина 47 см х Височина 59 см x Ширина 13,8 инча. 【ЗДРАВ】 Рафтове за съхранение на дрехи е изработен от много устойчив на опън на метала, за да получат защита от ръжда и корозия.Тази закачалка за дрехи от метална тръба за окачване на най-тежките зимни якета или шикозни коктейлни рокли, запазва дрехи, панталони и аксесоари се поддържат чисти. аксесоари винаги организирани и опрятны. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】 Идва с инструменти за монтаж, инструкции за монтаж, лесно за монтаж, лесно да го инсталирате за всички. 【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО】 Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите.Ако имате някакви въпроси в процеса на инсталиране и използване на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви служи.

Подробности

Подобни продукти в категория