• Новинка
Tofficu 4 бр. Каишка за Бейджа на Шийката на Каишка, USB-Ремък, Ремък за Фотоапарат Каишка за Мобилен телефон, Въжета за мобилен телефон, Въже за врата, Офис Розова Кърпа, Л?

Tofficu 4 бр. Каишка за Бейджа на Шийката на Каишка, USB-Ремък, Ремък за Фотоапарат Каишка за Мобилен телефон, Въжета за мобилен

BGN 1.33
Налично
Налично

Държач за карти на врата : Каишка за телефон, каишка за леопардовой камера, Въжета за окачване на врата, Регулируем Държач за ключове, ключодържател, USB флаш устройство, идентификационен икона с иметоВъжета за телефон на китката : Материал на каишка за ръка за мобилен телефон, гладка повърхност и удобство при използване. много лесен и удобен.Леопардовые въжета : Тези въжета са направени от висококачествени материали и са предназначени за използване.Въжета за мобилен телефон : На пипане меки, а фигура не избледнява.Можете да го използвате с доверие.Титуляр номинална етикети : Леопардовый висящи лента за пешеходни разходки, каране на велосипед, джогинг, каране на колело или изпълнение на поръчки.Осъществяване Списък 4 x Въжета Характеристики - Размер : Около 48,00 X4,00 X0,20 см / 18,86 X1,57 X0,08 инча Висящи на въжета за мобилен телефон. - Цвят : Както е показано на ремешке за гривната. - Материал : Плат Висящи на въжета. - Това е добър избор за подарък за вашите приятели, семейство и колеги Сладък каишка за момичета. - Благодарение на гъвкав ремешку за захващане на телефона, не се колебае и не се износва, което му придава професионален вид. - Дизайн и окачване на врата, което е удобно за носене на съвсем малък за ключове. - Шик леопардовый модел, издръжлив материал, колие за мобилен телефон с тънък изработка. -Подходящ за захващане на телефона, лични карти, ключодържател ключодържател, фотоапарат и други лента на веригата за телефон. Информация за стоки, Женски въжета можете да Ги затегнете към раница или сложете в джоба си за по-продължително носене. колие за мобилен телефон, за Тези въжета са направени от здрави материали.каишка за гривна В тях можете да съхранявате удобно аксесоари с дупки за дантела, като ключове, мобилни телефони, икони и цифрови фотоапарати.

Подробности

Подобни продукти в категория