• Новинка
Комплекти пластмасови накрайници за стреличките Tekunao - Дартс с мек връх - 12 бр. Алуминиеви пръти + 100 накрайници за стреличките + 42 защитни приспособления за полет, по?

Комплекти пластмасови накрайници за стреличките Tekunao - Дартс с мек връх - 12 бр. Алуминиеви пръти + 100 накрайници за стреличките + 42

BGN 40.32
Налично
Налично

【Че получавате】 : В този комплект включва всички необходими аксесоари, включително 12 елегантните дартс, 42 разноцветни опашчица и 100 стреличка с меки топчета, които ще ви помогнат да поддържате вашите стрели в перфектна форма 【Материал премиум-клас】 : Подробности за тези трайни стреличките са изработени от висококачествени материали, благодарение на довършителни работи.Сгъстено дартс ПЕТ pro са специално разработени за увеличаване на скоростта и намаляване на предното съпротива.Модернизирани върховете на стрели за дартс, PVC ПРЕМИУМ-клас, които са трайни и небьющимися, ще ви помогнат да предизвикате себе си и подобри уменията си. 【Комплекти за игра на дартс за начинаещи】 : Идеален комплект е предназначен за всички нива на квалификация, независимо дали сте начинаещ или професионален играч на дартс, той е идеален за вас.Също така е идеална идея за подарък за рожден ден, Коледа и други тържествени събития. 【Насладете се на досугом】 : Тези комплекти пластмасови накрайници за стреличките ще направят своите прогнози по-точни.Добър баланс и е много по-лесно да стигнем до там, където искате.Това значително ще подобри играта си. 【Отлично обслужване на клиентите】 : Целта на нашите услуги - да помагаме на нашите клиенти решаването на техните проблеми.Ние ще бъдем на комуникация 7 x 24 часа, ако срещнете някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез системата за обмен на съобщения, и ние ще ви предоставим решение в рамките на 24 часа. 【Че получавате】 : В този комплект включва всички необходими аксесоари, включително 12 елегантните дартс, 42 разноцветни опашчица и 100 стреличка с меки топчета, които ще ви помогнат да поддържате вашите стрели в перфектна форма. 【Материал премиум-клас】 : Подробности за тези трайни стреличките са изработени от висококачествени материали, благодарение на довършителни работи.Сгъстено дартс ПЕТ pro са специално разработени за увеличаване на скоростта и намаляване на предното съпротива.Модернизирани върховете на стрели за дартс, PVC ПРЕМИУМ-клас, които са трайни и небьющимися, ще ви помогнат да предизвикате себе си и подобри уменията си.

Подробности

Подобни продукти в категория