• Новинка
Възстановителен костюм за кучета, котки, след операцията превръзки с впръскване на яка за домашни любимци, алтернативен жилетка за възстановяване, послеоперацион?

Възстановителен костюм за кучета, котки, след операцията превръзки с впръскване на яка за домашни любимци, алтернативен жилетка за възстановяване,

BGN 12.66
Налично
Налично

♥【Ефективно защитава раната】 ♥- Пълно покритие на тялото, не позволява на домашния любимец да ближат, хапят или надраскат своите рани, поддържа раната е суха, ускорява заздравяването и предпазва от вторична инфекция, помага на кучетата е по-добре да се възстановява след операцията ♥ 【Еластична и дишаща материал】 ♥-Изработен от чист памучен плат, мека и приятна за кожата, дишането, предпазва от алергии на кожата, еластична, с твърда обвивка, кучетата се чувстват уютно в ръцете на собственика, улесняват тревогата куче.Може да се пере в машина. ♥【Сменяеми електронен нашийник и конус】 ♥- Идеална алтернатива на елизаветинскому яка, възстановителен костюм не е тежест на тялото вашите домашни любимци, вашите приятели-домашни любимци могат удобно да лежи и да правят каквото си искат, без да се чувствам тесен, свободно да пие вода и да ядат храна. ♥【ЗА домашни животни от мъжки и женски пол】♥- Тази хирургична дрехи за домашни любимци, за кучета/котки унисекс,Закопчалката на една кука и контур, дължина на облегалката се регулира, лесно се побира или е оттеглено. Отстегните задната част и запретна си с помощта на покриване на лента magic touch, който е прикрепен към гръдната част, след това кучетата ще могат свободно да уринира. ♥ 【Отговори на нуждите на кучета от всички размери】 ♥-имаме на разположение 6 размери (XS/S/M/L/XL/2 XL), което е идеално за лабрадор, collie, кученце, гончей, булдог, бостън териер, хъски, corgi, немски овчарки, пудел, шнауцера, бишона, йоркширски териери, мопс, такси, френски булдог, гаванского и т. Моля, проверете таблицата с размерите и се уверете, че сте избрали правилния размер, преди да купите.Защо избра QBLEEV?. Магазин QBLEEV е специализирана в продукти за домашни животни, включително котки, кучета, папагали и други малки домашни любимци. Като надежден продавач, QBLEEV винаги прави всичко възможно да предоставим на нашите клиенти продукти с добро качество, а също и отлично обслужване.

Подробности

Подобни продукти в категория