• Новинка
Стоки за ръце Talkyo Преносими Малки Овлажняване на Сухи, Сухи Овлажняващи Подмладяващи за нежна кожа на Стоки с доставка днес (A, Един размер)

Стоки за ръце Talkyo Преносими Малки Овлажняване на Сухи, Сухи Овлажняващи Подмладяващи за нежна кожа на Стоки с доставка днес (A,

BGN 4.53
Налично
Налично

【Идеален подарък за всеки повод】Идеален подарък за Коледа, Свети Валентин, Ден на майката, рождени дни и годишниниЧудесен подарък за Себе си, родители или Близки. 【Лесно да носите със себе си】 Те са идеални за пътуване, защото не заемат много място.Размер на контейнера е най-Добре да носите със себе си.Тези тръби Преносими и лесно ще се поберат в чантата или раницата. 【Луксозен естествена съставка за напукани ръце】 Формула без жестокост Със свежи растителни аромати.Този богат, Дълбоко хидратиращ крем за ръце прави ръцете Меки, гладки и восстанавливающими сила. 【Подходящ за всички типове кожа】 Немазна формула с екстракти се абсорбира бързо и дава усещане за комфорт през целия ден, подходящ за всички типове кожа.Особено подходящ за Суха, Дехидратирана, Пересушенной и пожълтяване на кожата.Стоки за ръце Преносими малки овлажняване на сухи, сухи овлажняващи подмладяващи за нежна кожа на Стоки за ръце Преносими малки овлажняване на сухи, сухи овлажняващи подмладяващи за нежна кожа Материал : пастелно Цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 70 грама опаковка Размер : 16x3,5x3,5 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Подробности

Подобни продукти в категория