• Новинка
Професионална Автоматична Машина за Подстригване на коса XY & YD, Акумулаторна Машина За Подстригване на Коса, Безжични Безшумни Подстригване за Грижи за Косата, Ком?

Професионална Автоматична Машина за Подстригване на коса XY & YD, Акумулаторна Машина За Подстригване на Коса, Безжични Безшумни

BGN 52.43
Налично
Налично

Нарязване оказва мощна, бърза и лесна и не ще даде на Вашето Бебе да се Събуди и да заспиЧетири пити с различна дължина Може да се използва за различни Прически за Цялото семейство, което спестява Много пари.МОЩЕН, безшумен, мощност 3 Вата, остра корона.Специална прахосмукачка, Предназначен За отстраняване излишък на косата с главата и премахване на Неудобството от сбриванию коса за след бръснене.Отлично усвояване, по-Голям Капацитет, по-дълъг живот на батерията Life.it По-ефективно Почистване на всички чипс Веднага.Професионална електрическа машина за подстригване на коса за мъже, жени, деца, семейно използването Описание на продукта : 1. Машина за рязане е изработен от стомана материал, устойчив, остър и не увреждащата кожата. За контрол на пределната дължина е необходимо само ограничителен гребен, удобно за фризьорски салони. Мощен двигател с висока производителност може да осигури мощна движеща сила и ниско ниво на шума. Безжична дизайн, удобен за работа. Ергономичен дизайн, удобен за хващане, не е лесно да се плъзга.Списък на пакета : 1 х Електрическа машина за подстригване на коса 1 х машинка за оформяне на брада 1 х тример за коса 1 х тример за детайли 1 х грижа за тяло 1 х глава за подстригване, за нос / уши 4 х Ограничителен гребен 1 х Чиста четка 1 х USB кабел за данни 116 х Инструкции за експлоатация и Висока производителност, тя не замнет косата и не пречи на кожата.Чудесно за семейна употреба, за пътуване или къмпинг.Използвайте машинка за оформяне на брада, за да завършите нейното полагане и да получите чисти, без гребени, ясни линии по краищата на брадата си.

Подробности

Подобни продукти в категория