• Новинка
Vinly Стикер на кожата контролера на PS4/Slim/Pro (1 бр. стикер на контролер + 1 чифт разширители на спусъка L2 R2 + 2 бр. Капачки за джойстик + 2 двойки led светлинни панели) Аксесоа?

Vinly Стикер на кожата контролера на PS4/Slim/Pro (1 бр. стикер на контролер + 1 чифт разширители на спусъка L2 R2 + 2 бр. Капачки

BGN 1.00
Налично
Налично

Стикер SKINS-подходящ само за ръководителите на PS4/PS4 Slim/PS4 Pro, висококачествен винил и точен приятелка, лесно се инсталира или да се премахват, без остатък, предотвратява появата на scuffs, пыленепроницаемый, водоустойчив, не прегряваСТИЛЕН ВЪНШЕН вид графика с висока резолюция дава на вашето контролиращия орган за модерен външен вид и наистина да се наслаждавате на допълнителен комфорт, което те придават на вашите администраторите ps4.НЕ выскакивайте - Ако поставите контролера ps4 в позиция hard или натиснете ' em на sum, след като го инсталирате на място, той не трябва да отвалиться.КУПУВАЙТЕ ДОВЕРИЕ-пълнители L2 R2 не трябва да използват супер лепило за контролер ps4, подобряват сцеплението със спусъка и ергономичност, увеличават отговор бутони в игрите, лесно закрепляются, не са заместител на спусъка, те са достатъчно плътно, траен и стабилен. скинове за контролер ps4 + 1 чифт разширители спусъка, бутона l2 r2 + 2 бр. силиконов калъф за улавяне на палеца + 4 бр. стикери с led подсветка не включват игрови контролери.Стикер SKINS-подходящ само за ръководителите на PS4/PS4 Slim/PS4 Pro, висококачествен винил и точен приятелка, лесно се инсталира или да се премахват, без остатък, предотвратява появата на scuffs, пыленепроницаемый, водоустойчив, не прегрява.СТИЛЕН ВЪНШЕН вид графика с висока резолюция дава на вашето контролиращия орган за модерен външен вид и наистина да се наслаждавате на допълнителен комфорт, което те придават на вашите администраторите ps4.НЕ выскакивайте - Ако поставите контролера ps4 в позиция hard или натиснете ' em на sum, след като го инсталирате на място, той не трябва да отвалиться.КУПУВАЙТЕ ДОВЕРИЕ-пълнители L2 R2 не трябва да използват супер лепило за контролер ps4, подобряват сцеплението със спусъка и ергономичност, увеличават отговор бутони в игрите, лесно закрепляются, не са заместител на спусъка, те са достатъчно плътно, траен и стабилен. скинове за контролер ps4 + 1 чифт разширители спусъка, бутона l2 r2 + 2 бр. силиконов калъф за улавяне на палеца + 4 бр. стикери с led подсветка не включват игрови контролери.Материали всеки детайл : скинове контролер PS4 и етикети led подсветка : висококачествен винил L2 R2 : поликарбонатный пластмаса, не се напуква, калъф за писалка за палеца : мек силикон Характеристика на продукта : те наистина правят вашия контролер много удобно и на допир отлично.Стилно изглежда в различни цветове за други ваши дистанционни управления дистанционно управление е Идеално за хора с големи ръце, дава почивка на пръстите си, помага доста лесно да щракнете върху бутоните L2 и R2 Е чудесен начин за разнообразяване на скучния контролер, текстура и ръкохватка превъзхождат стандартните води Те са наистина добри и ще станат чудесен подарък за всеки, който има PS4, ще изненада и зарадва Обърнете внимание и инсталирайте 1.

Подробности

Подобни продукти в категория