• Новинка
Philips Hue Smart Wireless Dimmer Switch V2 (не се нуждае от инсталация, изключително за Philips Hue Lights) за вътрешното осветление на дома, хол, спалня.

Philips Hue Smart Wireless Dimmer Switch V2 (не се нуждае от инсталация, изключително за Philips Hue Lights) за вътрешното

BGN 14.02
Налично
Налично

Увеличаване на яркостта и приглушайте яркостта на интелигентно осветление - безжично включване или изключване на осветление с помощта на диммерного ключа v2, захранван с батерии Какво се изисква? - Нищо.Можете да се свържете с димер за лампам Philips Hue с джъмпер или без нея.Инструкциите са приложени към опаковката.Управление без настройка - изберете или залепете стенни панела с превключвател за регулиране на яркостта на всяко място на вашия дом и се насладете на интелигентно управление на осветлението без инсталация. Дистанционно управление - Ключ за регулиране на яркостта Hue е с магнитен и може да бъде изтеглен от основния панел, който ви позволява да използвате ключа за регулиране на яркостта като удобно дистанционно управление.Превключване между сцени на осветление - за да превключвате между четири различни сцени на осветление чрез натискане на бутона "Нюанс".Персонализирайте коя сцена се назначава на всеки с едно щракване, чрез приложение Philips Hue. Малешевската яркост и приглушайте интелигентно осветление - включвайте или изключвайте осветлението на безжична мрежа с помощта на диммерного ключа v2, работещ на батерии. Какво се изисква? - Нищо.Можете да се свържете с димер за лампам Philips Hue с джъмпер или без нея.Инструкциите са приложени към опаковката.Управление без настройка - изберете или залепете стенни панела с превключвател за регулиране на яркостта на всяко място на вашия дом и се насладете на интелигентно управление на осветлението без инсталация. Дистанционно управление - Ключ за регулиране на яркостта Hue е с магнитен и може да бъде изтеглен от основния панел, който ви позволява да използвате ключа за регулиране на яркостта като удобно дистанционно управление.Превключване между сцени на осветление - за да превключвате между четири различни сцени на осветление чрез натискане на бутона "Нюанс".Регулиране на коя сцена се назначава на всеки бутон, с помощта на приложения на Philips Hue.

Подробности

Подобни продукти в категория