• Новинка
LIZEALUCKY Статуя на Айфеловата Кула, Декоративна Метална Париж Франция Модел на Айфеловата Кула Фигурка Реплика Поставка стойка за Торта Topper Декор на Масата Подарък В?

LIZEALUCKY Статуя на Айфеловата Кула, Декоративна Метална Париж Франция Модел на Айфеловата Кула Фигурка Реплика Поставка стойка за

BGN 10.93
Налично
Налично

Изработен от висококачествен железен материал, изгладен с фина технология, има добра яркост и отчетливи ръбовеНе е лесно да изчезне или драска, има добра устойчивост на топлина.Това е много популярна украса за домашно масата и добра художествена модел, идеална за хол, спалня, кабинет и т., Малък размер, ниско тегло и лесна за осъществяване, ясна форма и е подходяща за оформяне на барове, нощни клубове и хотели.Декор фигурки кула може да се превърне в чудесен подарък за вашето семейство, деца, близки и приятели.Състояние : 100% чисто нова.Тип обект : Декор във формата на кула.Материал : Желязо.Размер на продукта : прибл. 15 x 38 см / 5,9 x 15 см.Тегло : Приблизително 382 г / 13,5 грама. 【Креативна Айфеловата Кула】Размер на Айфеловата кула е 5,9 x 15 см, което ви осигурява зашеметяваща 3 D визуални ефекти.3 D модел на Айфеловата кула - това е креативен подарък под формата на Айфеловата кула, за децата и семейството си. 【Висококачествени материали】 Модел на айфеловата кула е изработена от висококачествен железен материал, полира с фина технология, има добра яркост и отчетливи ръбове.Екологично чист, него не е лесно да се носят или да се почеше, има добра устойчивост на топлина. 【Декоративни изделия】Ярък модел на айфеловата кула с винтажной медни апликации.Той е с малки размери, леки и удобни в переноске, има ясна форма и е подходяща за оформяне на барове, нощни клубове и хотели. 【Съживете стил】Това е много популярна украса за домашно масата и добра художествена модел, идеална за хол, спалня, кабинет и т. Идеален дом Декор, Интериор на спални, Обзавеждане на детски стаи, Интериор на детска стая и т. 【Идеален подарък】 Декор статуи кула може да се превърне в чудесен подарък за вашето семейство, деца, близки и приятели.Това би било идеалната вечер, за да проверите за Айфеловата кула в деня на св. Валентин, Коледа, деня на благодарността. 【Креативна Айфеловата Кула】Размер на Айфеловата кула е 5,9 x 15 см, което ви осигурява зашеметяваща 3 D визуални ефекти.

Подробности

Подобни продукти в категория