• Новинка
Холографски Блясък за тяло, TEOYALL Траен Блясък, Проблясък, Големи Искри, Искри за грим, тяло, Лице, Коса (цвят Сребрист)

Холографски Блясък за тяло, TEOYALL Траен Блясък, Проблясък, Големи Искри, Искри за грим, тяло, Лице, Коса (цвят Сребрист)

BGN 2.60
Налично
Налично

【Устойчив блясък】 Блясък за тяло е изработен от висококачествен материал, който е подходящ за всяка кожаПайети може добре да се прикрепя към кожата без лепило. 100% сигурна и не причинява раздразнение, вие не се притеснявате, че клей ще предизвика дразнене на кожата. 【Пайети с различни форми】 Пайети, съдържащи луната, звездите и шестоъгълници, уникални висококачествени материали, позволяват на блесткам се открояват атрактивни цветове, блестящи и чаровен, подходящи за използване на фестивали, барове, партита и изпълнения. 【Лесно се нанася и се изчиства】 Нанесете върху косата и тялото с върха на пръстите, гъба или четка.Блясък бързо изсъхва.Лесно се отмиват с вода и сапун или гел за душ.Няма козметични лепило с пайети не се изисква.За да се удължи срока на експлоатация на продукта, моля, своевременно да се затвори капачката на флакона след употреба. 【Холографски блясък】Цвят и блясък лазерни пайети се променят в зависимост от перспективите, подобно на дъгата.Освен това, в нашия блясък за тяло се използва висококачествена бутилка, в него няма да бъде лесен елементарно или разлив. 【Сверкайте цял ден】 Гъста блясък и се уверете, че сте выделяетесь от тълпата.Ще усетите невероятни ползи на етерични масла, което ви сияние.Характеристика : - Блясък за тяло е изработен от висококачествен материал, който е подходящ за всяка кожа.Пайети може добре да се прикрепя към кожата без лепило. 100% сигурна и не причинява раздразнение, вие не се притеснявате, че клей ще предизвика дразнене на кожата.Нанесете върху косата и тялото с върха на пръстите, гъба или четка.Блясък бързо изсъхва.Лесно се отмиват с вода и сапун или гел за душ.Няма козметични лепило с пайети не се изисква.За да се удължи срока на експлоатация на продукта, моля, своевременно да се затвори капачката на флакона след употреба.Спецификация : Цвят : Розов / Сребрист / Златист / Зелен / Бял/ Син/червен/лилав Тегло на продукта : 35 г/1,23 грама опаковка Размер : 3,2 х 1,1 х 1,1 инча Съвети : Само за външно приложение се Съхранява на място, недостъпно за деца място, избягвайте попадане в очите, на Помещение включва : 1 х блясък за тяло.

Подробности

Подобни продукти в категория