• Новинка
50 Бр. Инструмент за премахване на СИМ-карти, Sonku Различна Форма на Универсална Тава за карти на Възстановяване Шипове Отварачка за игли Выталкиватель с пръстени за ?

50 Бр. Инструмент за премахване на СИМ-карти, Sonku Различна Форма на Универсална Тава за карти на Възстановяване Шипове Отварачка

BGN 1.00
Налично
Налично

Ценна опаковка : В комплекта са включени 50 бр игли за теглене на карти 5 различни форми, 3 бр пръстени за ключове и 1 брой салфетки за избърсване, опаковани в калъф за съхранениеДобро качество : Тези игли за премахване на карти, изработени от неръждаема стомана, кутия за съхранение, изработен от пластмаса, трайни за продължителна употреба.Лесен за носене : С пръстени за ключове и футляром за съхранение, не се губи и е удобен за носене.Просто включете преносимо пина към брелку за ключодържател или крючкам.ПРАКТИЧЕН инструмент : Подходяща за всички модели телефони, лесно се отваря, екстракти и екстракти тава за SIM-карти.Плат помага избършете повърхността на телефона.ТОПЛИ ДЮЗИ : Малък размер с острия дъно; Дръжте ги далеч от деца и избягвайте случайно поглъщане или нараняване.ОПАКОВЪЧЕН лист : . 50 * ПИН-код, за да премахнете SIM-карти. 3 * Пръстен-верижка за ключове. 1 * Кърпа за избърсване. 1 * Калъф за съхранение.Лесен за носене : . С пръстени за ключове и футляром за багаж, анти-изгубения и удобен за носене.Просто включете преносимо пина към брелку за ключодържател или крючкам.

Подробности

Подобни продукти в категория