• Новинка
MXGLBFH Триъгълни Пурпурни Парцал за миене на подове, с Три Сменяеми Дюзи от Микрофибър, Въже за прах, Въже за измиване на стените, Въже за тавана, Въже за миене на прозо?

MXGLBFH Триъгълни Пурпурни Парцал за миене на подове, с Три Сменяеми Дюзи от Микрофибър, Въже за прах, Въже за измиване на стените,

BGN 1.00
Налично
Налично

★ въртяща се дръжка на 180 ° : Дръжка парцал е много гъвкава, тя може да се завърта на 180 °Той лесно прониква в малки прорези и мъртвите ъгли и почиства по-внимателно. ★ Конструкция телескопического овчарски скок : на Дължина въже може свободно да се разтягат, с фиксирующей структура, плътно прилепнали около 55 ~ 91 см, подходящ за различни случаи. ★ Силно водопоглъщаемост : Нов материал от шенилна много мазнини и с висока водопоглощающей способност.Можете да го подсушете, след волочения, без образуване на мухъл или за загуба на коса. ★ Многофункционално приложение : подходяща за банята, площ на тоалетна, стъкло, на перваза на прозореца, тавана, дъното на мека мебел, легла и т. Също може да се използва за почистване на автомобили. ★ Ефективно почистване : Тази въже строго селектиран от Edelweiss и има добър ефект на засмукване на прах.Благодарение на дължина 30 мм и може да го здраво прикрепени към земята, за спестяване на време и енергия при почистване на пода.Удлинительная дължина на пръчка парцал : 55-90 смМатериал : полипропилен/ неръждаема стальэта малка и гъвкава въже многофункциональна и е малък домашен експерт.Покажи детайли : Висококачествено шенилл, мек и дебел, я не лесно да се надраска, лесно се демонтира и се пере, и двете страни плътно данните завършен и леко натягиваются за обзавеждане за демонтаж и монтаж. Може да се мотае, не е в контакт със земята, бързо да изсъхнат и да се запази сух ● Ръчно измерване на размера на продукта обикновено води до малка грешка в 1-3 виж ● дължи На разликата между монитор и със снимане и може да бъде разликата в цвета между изображението и реалния обект.●Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, окажите ни благоприятна подкрепа, благодаря ви.

Подробности

Подобни продукти в категория