• Новинка
Индийски полк 20 Бр. Vocalforlocal Ръчно изработени От Ментов Стъкло Вътрешната Нарязани на Тънки Нарязани Дръжки За Чекмеджета Комодный Шкаф Дърпа Дръжки на Вратите на К?

Индийски полк 20 Бр. Vocalforlocal Ръчно изработени От Ментов Стъкло Вътрешната Нарязани на Тънки Нарязани Дръжки За Чекмеджета Комодный

BGN 3.00
Налично
Налично

Гаранция за подмяна на 6 месеца при производствени дефектиХарактеристики - Не ржавеющая, дебела и устойчива, аксесоари, подходящ за деца - Няма остри ръбове по ъглите, безопасни за използване у дома и в офиса.Материал : стъкло, цвят : мента. Диаметър 1,5 см приблизително. На перваза 1,5 инча / ч.Размер на болта : 1,25 инча / ч.Аксесоари : Всяка писалка се предлага с всички мебели, капачка за гайки и 2 винта с различни размери.Можете да поискате дължина на винта в зависимост от вашите изисквания.Съдържание на пакета : 20 предмети за вътрешна украса, дръжки за чекмеджета фина кройка, дръжки за вратите на кухненския шкаф.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - просто да пробия дупка в корпуса и затегнете обков клещи.Употреба : Можете да използвате тези дръжки на вратите, повдигащи кутии, шкафчета, гардеробных, комодах и т. Грижи : Не почиствайте с използването на разяждащи химикали.По въпроси, свързани с обслужването на клиентите и гаранция, моля, свържете се с к_иѕ- (от понеделник до събота от 9-00 сутринта до 6-00 вечерта).Подобрете външния вид на стаята си с помощта на тези стенни куки в старинен стил, дръжки шкафа, каси за врати дръжки, каси за врати задръствания, вино, свещи.Те могат да се използват за различни цели, както и да създава ретро атмосфера във вашия съвременен пространство.Разработени по традиционна технология за запазване на неговите свойства при всякакви условия.Indian Shelf произвежда Изключително от стоки за дома, съживяване на ръчно изработени продукти, Индия, изобретяването и перепроектируя им за градската клиентела.Ние гарантираме, че корените на всички наши продукти се намират в традиционните индийски изкуство.Ние също настраиваем и проектираме в съответствие с нуждите на клиентите.Нашите продукти са изработени от естествени материали, изработени ръчно, модерни и достъпни по цена от местни майстори.Ние ежеседмично актуализиране на нашия каталог нови дизайнами, и в момента ние предлагаме повече от 40 000 уникални дизайни.

Подробности

Подобни продукти в категория