• Новинка
Регулируема Преобразувател dc напрежение AC 110-220 v DC 0-48 В Модул Импулсни Източник на Захранване Цифров Дисплей 480 W Регулатор на Напрежението на Трансформатор с Вград?

Регулируема Преобразувател dc напрежение AC 110-220 v DC 0-48 В Модул Импулсни Източник на Захранване Цифров Дисплей 480 W Регулатор на Напрежението

BGN 2.00
Налично
Налично

Защита от претоварване, защита от пренапрежение, късо съединение - тази защита е добре да защити тежестта сиВход : AC110-220 V, Изход : DC регулируем 0-48 В максимален изходен ток : 10А.Изработен от висококачествен метал, който е трайна. Забележка : Преди употреба, моля, изберете входно напрежение 110/220 v в съответствие с местния напрежение, за да се избегне увреждане, превключвателят се намира в дясната страна на продукта.Led дисплей показва напрежението в реално време, което го прави по-удобен за регулиране на напрежението.Вграден охлаждащ вентилатор, защита от прегряване, защита от автоматично изключване, когато се нагрее прекомерно.Широко се използва в индустриалната автоматизация, радио, радиото и телевизията, led дисплей, комуникация, камери за сигурност, осветление, компютър.Характеристики : 48 10 A 480 W 1. Тест за изгаряне при пълно натоварване 2. Чудесен импулсно захранване за домакински уреди 3. Универсален вход ac /пълен диапазон охлаждане с помощта на автоматично включване/изключване на вентилатора за охлаждане 4. Импулсно захранване на нов стил, който може да поддържа стабилност на напрежението 5. Led импулсно захранване, висококачествени материали, издръжливи и сигурни в използването Забележка : Переключающий преобразувател Преди употреба, моля, изберете входно напрежение 110 /220 v в съответствие с местния напрежение, за да се избегне увреждане, превключвателят се намира в дясната страна на продукта.Ако използвате двигател, вентилатор и друга индуктивную натоварването, моля, обърнете внимание на параметъра максимално releaser на натоварването.Този параметър не трябва да надвишава максималния ток на източника на захранване.В противен случай това може да доведе до увреждане на източника на захранване.Или маркирайте схема за защита от плавен старт за натоварването, за да поеме ударни ток.

Подробности

Подобни продукти в категория