• Новинка
Комплект от 2 Торби за дрехи Delicates, Цветния Венец и пеперуди, Издръжлив Сито чанта за дрехи с цип, Мелкоячеистый чанта за пране, запазва формата тъкан в перална машин?

Комплект от 2 Торби за дрехи Delicates, Цветния Венец и пеперуди, Издръжлив Сито чанта за дрехи с цип, Мелкоячеистый чанта за пране,

BGN 0.67
Налично
Налично

【Икономична опаковка от 2 теми】 : Размери : 20x16 инча/50,8x40,46 см, 120x24 инча / 50,8x60,96 виж, Това е голямата и достъпна цена чанта за пране в колекцията, която е в състояние да задоволи нуждите на много хора в изпереТой има голямо пространство, което прави пране на по-адекватна, по-чиста.Подходяща за пране на бельо, дънки и други дрехи, както и хавлиени кърпи, Чаршафи, Покривки, пердета и други предмети от бита. 【Тънка мрежа от 100% полиестер】 : Това множество чанта-мрежа за дрехи идеален за опаковане на дрехи за повишена здравина.Чанта за пране са изработени от еластичен и устойчив материал - 100% полиестер.Сапун и вода, лесно преминават през отвора за оптимално почистване, при това деликатеси не зацепляются, не се заплете и не се разтягат в перална машина.Така че те са здрави и дълги години ще защитават вашата най-добра дрехи. 【Цип с автоматично заключване】 : Тази окото чанта за дрехи с цип с висококачествена цип с страничния капак, който е с автоматична блокировка може да попречи на откриването на торбички за пране на деликатни дрехи по време на работа, а страничен капак може да защити пералната машина, се избегнат драскотини от мълния matel на машината, а също така да се удължи срока на експлоатация на мълния. 【Многоцелеви】 : идеален за опаковане на дрехи.Когато отидете на екскурзия, или пътувате с приятели, можете лесно да се разделят своите дрехи от облеклото на вашия приятел, с помощта на пътни торби за дрехи.Когато използвате обща пералня със своя съквартирант, можете лесно да идентифицира дрехите си по мешкам за пране в перална машина.Тя може да се използва за съхранение, за да подреден подредете дрехите в гардероба си.Това също е чудесен помощник при преместване на дома. [Топло напомняне] 1. За постигане на ефект на обем пране на дрехи не трябва да надвишава две трети от обема на чувала за бельо. С цел запазване на здравето, моля, пране на дрехи и чорапи в отделни пакети при използване на торбичката за пране. След употреба, моля, измийте чанта за дрехи, преди да го приберете, за да не се превърне допълнителен източник на замърсяване.

Подробности

Подобни продукти в категория