• Новинка
Хигиенни Кърпички за домашни любимци, Кучета, Котки, Почистване и Дезодорирующие Анални жлези, Алое Вера е на растителна основа / Натурални Хипоалергенни, Дезодори?

Хигиенни Кърпички за домашни любимци, Кучета, Котки, Почистване и Дезодорирующие Анални жлези, Алое Вера е на растителна основа

BGN 2.33
Налично
Налично

Кондиционирующие съставки - алое Вера, витамин е и чиста вода РО помагат на чисто, освежи и кондиционировать козината, придава здравословен блясъкИдеален за отстраняване на прах и неприятна миризма, с лапи, тел и задниц в почивките между купаниями. Много нежни кърпички за домашни любимци - Тези кърпички не само лек и противоалергичен, но и тежкотоварни, способни да се противопоставят на остър когтям кученце.Най-често се използват ежедневно, но въпреки това клиентите също като използвате нашите кърпички за кучета, намиращи се в стрессовом състояние, и следоперативни периоди, когато редовно баня невъзможни. ?⓷ Елиминира остри миризми - Съдържа натурален ензим, който ви помага премахване на неприятна миризма на анални жлези.Помага за успокояване на вълнест дете, облекчаване на стреса и тревожността, както и за намаляване на сърбежа. Помогнете ни, кучета и котки, всичко, което искате, в салфетка - Удобен за ежедневна хигиена, може да се прилага на цялото тяло, на лапи, козина, лицето, ушите и анальную област.Отлично подходящ за кучета и котки на възраст от малко кученце до коте. Преносима опаковка за салфетки Пет (6 x 8 инча) улеснява транспортирането и запазва кърпички е много влажна, дори и дълго време след отваряне!Твърда пластмасова закопчалка-капаче ви позволява лесно да получите по една салфетка път, а след това запечатывать за максимална свежест.

Подробности

Подобни продукти в категория