• Новинка
Плакат На Хипи. интересен Метален Плакат.Декорация на стени.Плака.Винтажное украса.Стенно изкуство. Метална табела на кафене-бар.Плакат 8 × 12.Стенен лампа (стиль3)

Плакат На Хипи. интересен Метален Плакат.Декорация на стени.Плака.Винтажное украса.Стенно изкуство. Метална табела на кафене-бар.Плакат

BGN 2.67
Налично
Налично

Материал - метал, а в четирите ъгъла има монтажни отвориРазмер на метални табели е 8 × 12 см-20 × 30 см Табела може да се превърне в украса на общежитието, спални, апартаментите, ресторанта и т., това е най-добрият избор за украса на бара и кафене.Метални плакати се различават от хартиените факта, че те не се развалят, поради фактори на околната среда, като влажност.Това ги прави по-малко податливи на смятию или срутване, отколкото хартиени плакати.Те също имат по-естествен външен вид, отколкото хартиени плакати.Материал - метал, а в четирите ъгъла има монтажни отвори.Размер на метални табели е 8 × 12 см-20 × 30 см Табела може да се превърне в украса на общежитието, спални, апартаментите, ресторанта и т., това е най-добрият избор за украса на бара и кафене.Метални плакати се различават от хартиените факта, че те не се развалят, поради фактори на околната среда, като влажност.Това ги прави по-малко податливи на смятию или срутване, отколкото хартиени плакати.Те също имат по-естествен външен вид, отколкото хартиени плакати.Този метален плакат специално проектиран като декорация на стената.A : Размер : метален плакат 8x12 см, отпечатани на висококачествени мастило, мастило миришат на свежестта и се запазват дълго време. е Изработена от метален материал.Нашите плакати са доставени без рамки.От настройките на монитори от различни марки, цвят на печат може леко да се различават от цветовете на изображението C. Това е личен избор.Това е най-добрият креативен подарък за приятелите на деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, Коледа и Нова година. Изображения с висока резолюция, отпечатани на метални плакати - трайни, водоустойчиви, устойчиви към образуването на бръчки, uv устойчиви и избледняват.Не съдържа никакви вредни вещества, подходящи за стени на помещението.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете директно с нас, ние ще се радваме да ви помогнем.

Подробности

Подобни продукти в категория