• Новинка
3D бутилка за пиене LiveLife - Стръмни сурикатите от Deluxebase. 3D Линзовидная бутилка за вода Safari с соломинкой. бебешко шише за вода, 20 грама с оригинален дизайн от известен х?

3D бутилка за пиене LiveLife - Стръмни сурикатите от Deluxebase. 3D Линзовидная бутилка за вода Safari с соломинкой. бебешко шише за

BGN 5.99
Налично
Налично

Оригиналната БУТИЛКА за вода - Тази детска голяма бутилка за вода с капацитет 20 грама и е удобен с панти капак и силиконов соломинкой идеални пластмасови бутилки за вода или сок с забавен 3 D дизайн.Чудесно за децата - тази детска запечатани бутилка за вода с соломинкой идеална училищна бутилка за пиене.Това е и бутилка за вода, не съдържа BPA.ЗАШЕМЕТЯВАЩ 3 D ЕФЕКТ - Колекция от 3 D Live Life обединява работата на най-известните 3 D художници в света.Най-новият линзовидная технологията и производствения процес се използват за създаване на безброй спиращи дъха бутилки с вода за деца.Намерете други стоки, включително чаши, подложки, отметки и магнити!.Чудесен ПОДАРЪК - тези зашеметяващи 3 D новите бутилки за вода за деца ще прекрасни коледни подаръци и подаръци за рожден ден.Има стил, който е подходящ за всеки, който прави тези непроливающиеся бутилки за вода идеални подаръци за момичета и момчета.КУПИ С УВЕРЕНОСТ - собственик на марката 3 D Live Life, Deluxebase, повече от 25 години е специализирана в разработването на забавни и образователни играчки, подаръци и стоки за дома в обединеното кралство, САЩ и Европа. 3 D бутилка за пиене Live Life от Deluxebase.Забавна и чисто нова детска запечатани бутилка за вода с соломинкой, която ще се превърне в чудесен коледен подарък и подарък за рождения ден.Колекция от бутилки за напитки 3 D Live Life чудесно за децата, особено благодарение на удобен разтегателен капак и силиконов соломинке, което я прави идеална бутилка за вода за момчета и момичета "Обратно в училище".Колекция 3 D Live Life е водеща в САЩ и Европа серия подаръци с 3 D лещи, която обединява изключителните изображения на водещи световни 3 D художници.Реалистичен 3 D ефект ще ви накара да почувствате, че почти може да проникне вътре в картината!Намерете и съберете други стоки, включително чаши, подложки, отметки и магнити!.

Подробности

Подобни продукти в категория