• Новинка
Abaodam1 Двойка Творчески Обеци в формата на Черепа Страх на Хелоуин, на Главата Призрак, Висящи Обеци, Празнични Украси за Уши, за Жени или Момичета ()

Abaodam1 Двойка Творчески Обеци в формата на Черепа Страх на Хелоуин, на Главата Призрак, Висящи Обеци, Празнични Украси за

BGN 3.00
Налично
Налично

Не е специално за Хелоуин, но и за селското стопанство за всеки повод, когато искате да бъдете уникален.Обеци изработени от безопасен материал, който никога няма да навреди на вашата кожа.Специален дизайн с изящни детайли, което ги прави привлекателни и забавни, ще имате добро настроение и вие лесно ще можете да накраситься.Обеци, които могат да се носят в Деня на Хелоуин, по време на партита, очаквайки следобедните срещи и пазаруване.Супер смешни обеци с разнообразен дизайн могат да станат добър избор на подарък за любимия човек.Не е специално за Хелоуин, но и за селското стопанство. за всеки повод, когато искате да бъдете уникален.Обеци изработени от безопасен материал, който никога няма да навреди на вашата кожа.Специален дизайн с изящни детайли, което ги прави привлекателни и забавни, ще имате добро настроение и вие лесно ще можете да накраситься.Обеци, които могат да се носят в Деня на Хелоуин, по време на партита, очаквайки следобедните срещи и пазаруване.Супер смешни обеци с разнообразен дизайн могат да станат добър избор на подарък за любимия човек.Описание Обици са изработени от безопасен материал, който никога няма да навреди на вашата кожа.Обеци са подходящи за всеки повод, когато искате да бъдете уникални.Забавни обеци, които могат да се носят в Деня на Хелоуин, по време на партита, очаквайки следобедните срещи и семейни сборищах.Ще стане чудесен подарък за вас и вашите близки.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : акрил. - Размер : Приблизително 6,5 x 3 x 0,5 виж - Не е специално за Хелоуин, но и за селското стопанство. за всеки повод, когато искате да бъдете уникален. - Обици, които можете да носите в Деня на Хелоуин, по време на партита, очаквайки следобедните срещи и пазаруване. - Специален дизайн с изящни детайли, което ги прави привлекателни и забавни, ще имате добро настроение и вие лесно ще можете да накраситься.

Подробности

Подобни продукти в категория