• Новинка
Меки Миещи Женски Памперси за домашни любимци (3 опаковки) – Памперси за кучета от Женски пол, Удобни за Многократна употреба Памперси за кучета-на момичетата в пер?

Меки Миещи Женски Памперси за домашни любимци (3 опаковки) – Памперси за кучета от Женски пол, Удобни за Многократна употреба Памперси

BGN 0.67
Налично
Налично

Малко урина, която не се нуждае от абсорбиращи пелени за еднократна употреба?Малки кученца писают на пода, диван, дори да си на легло?.Младите кученца в период на възбуда?.Забавено уриниране при по-възрастни кучета?. ? [Меки миещи памперси за кучета XSmall за домашни любимци] Талия 7-10 сантиметра, най-подходящ за малки кученца; Меки пелени за многократна употреба за момичета-кучета, специално разработени за малки и средни кучета от женски пол;. ? [3 Красиви броя в опаковка] Всеки с 3 флорални мотиви идеален за къщи с няколко домашни животни; повече информация в случай на произшествие; да пере пелени за кучета, екологично чисти и икономични;. ?[Нов стил на облекло] Нов дизайн многократно женски памперси за кучета, супер сладки за вашия упорит, получавате комплимент всеки път, изнасянето им. ?[Множество по-широка вълшебна лента позволява на кучетата да се движат свободно и да я лесно да се промъкнат;. ? [Бързо впитывающийся еластичен колан предотвратява протичане и възможно увреждане на мебели. ? [След обслужване] XS, S, M, L, XL можете да намерите това, което ви е необходимо; избор на меки миещи памперси за кучета, в рамките на 30 дни след обслужване, по всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас; Пет Soft винаги на вашите услуги!.Пет Софт се ангажира да предоставя продукти, които да помогнат на родителите на домашни любимци в продължение на много години да се справят с проблемите на дресура или поведение на домашни любимци;.Пере пелени за кучета са 5 размери XS (много малки за новородени), малки, средни, големи и много големи, моля, в съответствие с таблицата за оразмеряване и избор на подходящ размер при поръчка.Меки миещи памперси за кучета-женски животни, предназначени за дресура новородени малки кученца или момичета-кученца с инконтиненция на урината, възбуда уринирането или по време на топлина.Голяма материална вълшебна лента ще задържи памперси на точното място, независимо от това колко капризна си дете, което може да попречи на вашите мебели или настилки от нежелани инциденти.

Подробности

Подобни продукти в категория