• Новинка
Vderxcok I Love My Leopard Gecko Изолиран Обяд-Бокс Преносим Термосумка-Хладилник с Преден джоб за Многократна употреба Херметически Обяд-Апарати за Жени, Мъже, Момичета, Възрас?

Vderxcok I Love My Leopard Gecko Изолиран Обяд-Бокс Преносим Термосумка-Хладилник с Преден джоб за Многократна употреба Херметически Обяд-Апарати

BGN 5.99
Налично
Налично

✨ [ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ] : 9 "x 8"x 5"Този пакет за обяд изглежда малък, но разполага с голям капацитет, в него е идеално подхождат на вашия обяд-бокс, закуски, плодове и дори бутилка за протеинового коктейл.В предния джоб може да сложите телефон, ключове, картички, малки кърпички и т. ✨ [ИЗОЛИРАН и ЗАПЕЧАТАН] : водоустойчиви, устойчиви на петна, лесно моющийся, безопасен за храните материал.Висококачествено алуминиево фолио (БЕЗ BPA) с дебелото вградена пяна запазва храните пресни / топли / студени в продължение на много часове.При добра изолация и замразяване с помощта на пакет с лед, те ще бъдат по-вкусни и по-дълго ще се запазят пресни. ✨ [МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ] : Тази чанта за обяд може да се използва като чанта-хладилник, чанти за пикник или друга стилни чанти за пазаруване.Може да се използва за опаковане на замразени храни, топли ястия, в саксии, замразени напитки, сладолед и т. ✨ [ЛЕСЕН за носене] : Нашата чанта за обяд лесно, можете да го носите с вас навсякъде.За дръжки лесно да се поддържа в ръка или да прикачите пакет с обяд до раница за транспортиране без помощта на ръцете. ✨ [Идеален избор за подарък] : Разнообразие от модни модели и лек дизайн със стилен външен вид, подходящи за жени, момичета, мъже, момчета и деца.Това е перфектният избор за подарък за вашите приятели, семейство, колеги.Водоустойчив влагонепроницаемая чанта за обяд стилна и функционална, идеалното допълнение към идиллическому ден, проведено със семейството и приятели на открито. - Голям простор - Предни джоба - държи топло / студено /свежестта Материал : полиестер Подплата : алуминиево фолио Пакети за обяд остават прави, когато в тях опаковани продукти, затова не е нужно да се притеснявате за това, че супа или напитка прольются.Екологично чист, мек, здрав, сгъваем, изолиран охладител /термостат, лесно почистване и може да се използва повторно.Препоръчва се ръчно пране, лесен за почистване Със забавни, красиви, ярки, креативни модели, може да се използва като чанта за обяд, чанта за пикник чанта за закуски, чанта-тоут, чанта-месинджър, пазарска чанта и т.

Подробности

Подобни продукти в категория