• Новинка
Крем за очи PYUNKANG DORA - Дълбоко подхранващ хидратиращ крем за очи - Полезни съставки, извлечени от масло от шеа, сапонина, изофлавоноидов, даващ на кожата жизненост, ел?

Крем за очи PYUNKANG DORA - Дълбоко подхранващ хидратиращ крем за очи - Полезни съставки, извлечени от масло от шеа, сапонина,

BGN 10.27
Налично
Налично

? ЗАЩО ПЬЮНКАНГ ЮЛ? - Заедно с рецептата на ноу-хау клиника по източна медицина Пьюнканг Юл, специализирана в лечение на кожни и дихателни заболявания на около 50 години, тонер помага удобно за успокояване на раздразнена кожа, благодарение на внимателно избрани естествени съставки и задълбочено тестване ? СПЕЦИАЛЕН ФИЛМ - В главната филм нанесен двоен слой от алуминий за защита на кремове, от външни вредни вещества. ? ЖИЗНЕНА СИЛА - "Изофлавоноид", извлича от корена на вики, прави тусклую кожата около очите е по-филм, придава й по-силен вид и в крайна сметка води до оздравяване на кожата. ? ЕЛАСТИЧНОСТ - Сапонин, екстракт от женшен, стимулира синтеза на колаген в кожата, подобряване на еластичността и ефективно предотвратяване на стареенето. ? ХИДРАТАЦИЯ - Растителни съставки, извлечени от масло от шеа, образуват влагозащитные бариери, засилване на защитните сили на кожата от външни вредни вещества в околната среда. ? ЗАЩО ПЬЮНКАНГ ЮЛ? - Заедно с рецептата на ноу-хау клиника по източна медицина Пьюнканг Юл, специализирана в лечение на кожни и дихателни заболявания на около 50 години, тонер помага удобно за успокояване на раздразнена кожа, благодарение на внимателно избрани естествени съставки и задълбочено тестване. ? СПЕЦИАЛЕН ФИЛМ - В главната филм нанесен двоен слой от алуминий за защита на кремове, от външни вредни вещества. ? ЖИЗНЕНА СИЛА - "Изофлавоноид", извлича от корена на вики, прави тусклую кожата около очите е по-филм, придава й по-силен вид и в крайна сметка води до оздравяване на кожата. ? ЕЛАСТИЧНОСТ - Сапонин, екстракт от женшен, стимулира синтеза на колаген в кожата, подобряване на еластичността и ефективно предотвратяване на стареенето. ? ХИДРАТАЦИЯ - Растителни съставки, извлечени от масло от шеа, образуват влагозащитные бариери, засилване на защитните сили на кожата от външни вредни вещества в околната среда.Pyunkang Dora - това е марка продукти за грижа за кожата, който продължава 46-годишна традиция, базирана на клиника по Източна медицина Пьюнканг, включени в челната тройка на най-добрите клиники по източна медицина, специализирана в лечение на кожни и дихателни заболявания.

Подробности

Подобни продукти в категория