• Новинка
Veemoon 30 бр. Малка Бутилка във формата На Сърце, Херметически затворени, за да проверите за Хранителни Изисквания, Великденски Свещи, Бутилка: Конфетная корк, Съобщени

Veemoon 30 бр. Малка Бутилка във формата На Сърце, Херметически затворени, за да проверите за Хранителни Изисквания, Великденски Свещи, Бутилка:

BGN 33.21
Налично
Налично

синтетичен материалПодарък бутилка с желания : в Малка стъклена бутилка е много уникален и има много срещи, можете да го използвате като подпори за фотосесия.Бутилка за желанията на своите ръце : очарователна миниатюрна стъклена бутилка, която е подходяща за изработка на обеци, флакона на парфюми и така нататък.Накрайник за мини-флакони : Дизайн на корк корк осигурява безопасността на течност във флакона, удобен за переноске и използване.Малки стъклени флакони : Те са направени от материал, предназначен за по-дълго време на употреба.Декоративни бутилки Favor : Изработени от материали с отлично качество, на и безопасно за използване. малки че плаващите бутилка.Списък на пакетите 30 x бутилки за желанията 30 x сърцевина задръствания Характеристики - Размер : 2. - дизайн във формата на сърце прави бутилка желания по-привлекателни за хората. - Изработени от здрава стъклен материал, мини-стъклени бутилки може да се използва безопасно. - Може да се използва като флакона за пожелания, бутилки за проби, парфюми, бижута със собствените си ръце, за съхранение на малки предмети и т. - Цвят : прозрачен. - Материал : Стъкло. - Бутилка желания - добър помощник за самостоятелно приготвяне, благодарение на което ще можете да прекарате времето си по време на самостоятелно производство. - Можете да го изпратите на своите семейства и приятели в подарък, те ще бъдат щастливи.Описание на продукта Бутилка за подаръци е Изработена от материал, предназначен за по-дълго време на употреба.Бутилка за желанията на своите ръце Очарователен миниатюрна стъклена бутилка, която е подходяща за изработка на обеци, флакона на парфюми и така нататък. декоративни бутилки favor Това може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса.

Подробности

Подобни продукти в категория