• Новинка
Класическо Лятно Поло SECOOD за момчета с къс ръкав в стил Пике, Разнообразна Цветова гама, Единни риза с къси ръкави, със защита от петна (Размер 6-16 години)

Класическо Лятно Поло SECOOD за момчета с къс ръкав в стил Пике, Разнообразна Цветова гама, Единни риза с къси ръкави, със

BGN 17.33
Налично
Налично

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката 90% Полиестер, 10% ликра.Закопчалката на копчета. ♥ 【Дишаща и впитывающая】 : Тази риза с къси ръкави за момчета е изработена от висококачествена тъкан. Материалът е много удобен, мек, лек, впитывающий пот, дишането и добре изработена за здравето на вашето дете.Освен това, той не е толкова лесно да се колебае и не е толкова лесно се повреждат. ♥ 【Защита от слънцето и мода】 : Кърпа е изработена от слънцезащитен тъканта материал, който запазва прохладата на собственика, извеждайки на пот и без да е прекалено дебел.Ние имаме професионален екип, специализирана в дизайна на детски поло, дизайн приятни цветове.Изискан дизайн апликации на 2 копчета + обтегач за слънчеви очила + двойна дизайн на джоба за химикалки и разрезного ниско, практичен и уникален дизайн.Направи децата по-модерен в тълпата!. ♥ 【Повод】 : Тази риза поло, с къси ръкави и е идеална за всеки момчето за всеки повод : ежедневна почивка, обучение, туризъм, спорт, банкет, движение, пътуване, игра на тенис, голф, носенето на къщи и т. ♥ 【Съответствие дрехи】 : Поло с яка за това момче е много елегантен, много класическо, върви добре с къси панталони, гамаши, дънки, сандали, etc.to направете уникален стил. ♥ 【Съвет за измиване】 : Той ще издържи на всичко, което му хвърли детето, може да се пере в машина, той е устойчив до изсъхване, избледняване и скатыванию.Дизайн на летни ризи поло с къс ръкав за момчета, разработени в съответствие с чл размери момчета : 6 Y, 7 Y, 8 Y, 9 Y, 10 Y, 11 Y, 12 Y, 13 Y, 14 Y, 15 Y и 16 Y. 90% Полиестер, 10% ликра.Закопчалката на копчета. ♥ 【Дишаща и впитывающая】 : Тази риза с къси ръкави за момчета е изработена от висококачествена тъкан. Материалът е много удобен, мек, лек, впитывающий пот, дишането и добре изработена за здравето на вашето дете.Освен това, той не е толкова лесно да се колебае и не е толкова лесно се повреждат. ♥ 【Защита от слънцето и мода】 : Кърпа е изработена от слънцезащитен тъканта материал, който запазва прохладата на собственика, извеждайки на пот и без да е прекалено дебел.

Подробности

Подобни продукти в категория