• Новинка
Есента Джудже от Турция, Украса за Джуджетата в Деня на Благодарността, 2 Шведски Джуджета Tomte Ръчно изработени с Крила от Кленов листа, Плюшен Скандинавски Статует?

Есента Джудже от Турция, Украса за Джуджетата в Деня на Благодарността, 2 Шведски Джуджета Tomte Ръчно изработени с Крила от Кленов листа,

BGN 1.00
Налично
Налично

Джудже, известен също като Томте или НиссеВъв фолклора Джудже закриля дома и предпазва хората от нещастия.Денят на благодарността не е точно зад ъгъла, и този набор от джуджетата ще се превърне в перфектното допълнение към вашия сезонному декора у дома!Турски есенни джуджета с кленовыми листа, ще станат най декорация на вашия тематичен декор на есенните празници, ви е гарантирано ще се хареса, тъй като това е уникално изглежда в космоса!.Това е идеален подарък за есента в опаковка на подаръка, включително за рожден ден, и той определено ще спечелите сърцето на всеки любител на джуджетата!.Тематични декорации за дома за Деня на благодарността.Подарък под формата на тематични кашони "за Есенния джудже".Плюшено джудже : приблизително 11,8 х Ш 9 инча.Размер на кутията : 6,3x6x3,2 инча.Тегло : приблизително 0,8 кг.Тежко отдолу основата за допълнителна стабилност. 【Плюшени есенни Джуджетата】Есенни джуджетата се различават дълга една плюшена бяла брада и дървена част на носа.Форма на турция добавя есента на празничната атмосфера.Размерът е около 11,8 инча височина от върха на шапката до долу, идеалното допълнение към колекцията на Деня на благодарността. 【Прекрасен подарък за деня на благодарността】 Уникален очарователен дизайн с различни цветни кленовыми листа, силно се отличава от другите gnome.В опаковка на подаръка под формата на кутии, Той определено ще спечелите сърцето на всеки любител на джуджетата!. 【Материал премиум-клас и ръчна работа】 Есента набор от Gnome е изработен от професионални майстори в комбинация от черно и ярко оранжево.Изработен от плюш и от филц, не е токсичен и няма мирис. 【 Гнущаяся и утяжеленная основа】 Шапки огъват и можете да ги инсталирате, в дъното също има пясък, за да джуджетата от пуйка сами се държат в изправено положение, така че те могат да бъдат поставени навсякъде и те ще привлекат вниманието от пръв поглед. 【Есенни декорации】Задължителен елемент на декора, за парти в чест на деня на благодарността.Сладък Туекри-джуджета с крила от кленов листа лесно могат да станат основен елемент на есенния декор, уникални и сладък стил ще донесе щастие на семейството и приятелите си. 【Плюшени есенни Джуджетата】Есенни джуджетата се различават дълга една плюшена бяла брада и дървена част на носа.

Подробности

Подобни продукти в категория