• Новинка
Патентованата INDERMICA Крем и серум против бръчки с алое Вера за ефективна, нежна борба с процеса на стареене, намаляване на бръчките и да придадат еластичност на кожа?

Патентованата INDERMICA Крем и серум против бръчки с алое Вера за ефективна, нежна борба с процеса на стареене, намаляване

BGN 26.30
Налично
Налично

НАМАЛЯВА ПОЯВАТА на БРЪЧКИ : Помага за премахване на видимите признаци на възрастови увреждане на кожатаНЕЖНА, ЕФЕКТИВНА ФОРМУЛА : Поддържа общ здрав вид на кожата и е специално разработена за стареене на кожата.ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА : Направени от натурални съставки от растителен произход, не съдържат парабени и не предизвикват алергии.ПАТЕНТОВАНА ФОРМУЛА : Патент на САЩ № 9,132,295 B2 и патент на САЩ № 9,040,097. B2 с серум за премахване на бръчки Indermica, патент на САЩ № 9,040,097. B2 с крем срещу бръчки Indermica Oxyderm.НАЧИН на употреба : Един или два пъти на ден нанасяйте крем против бръчки Oxyderm върху цялото лице, шията и гърдите.След това равномерно нанасяйте четвърт капки серум за премахване на бръчки Oxyderm от Indermica два пъти на ден сутрин и вечер след тонизиране на лицето, шията и деколтето.

Подробности

Подобни продукти в категория