• Новинка
Етикети за дрехи SEWACC 40 бр. Глави-Плъзгачи, Дръжка за Куфари, Палта, Инструменти за ремонт С сплав, Сменяеми Инструменти, Преносими Чанти с ципове, Платове, Лек Компле?

Етикети за дрехи SEWACC 40 бр. Глави-Плъзгачи, Дръжка за Куфари, Палта, Инструменти за ремонт С сплав, Сменяеми Инструменти, Преносими

BGN 16.40
Налично
Налично

Плъзгачи за застежек-мълния : Ето някои плъзгачи за застежек-светкавиците, които са произведени от висококачествени материали от с сплав, практични, vi, Ремонт ципове : УДОБЕН И функционален : гребец, за смяна на цип, който можете да инсталирате, без инструменти или умения за шиене, лесно да се обнови дрехи ви дава много удобства, дори когато пътувате, бързо и ефективно решение при падане на мълнияРемонт на цип : Смяна на цип.Благодарение на простия метод за нанасяне на нашите глави за застежек-мълния може да е замяна на повредени ципове. Хонорар на метални ципове : Дръжка, цип, изработен от сплав с, повърхността е покрита с покритие покритие, износостойкая, не избледняват, я не е лесно да се съборят или да се деформира.Универсална светкавица : Те са най-вече подходящи за всички видове на нещата, в които има цип, като раници, куфари, чанти, палта, спортни облекла, пуховик и т.Списък на пакетите 10 x съемников за застежек-мълния Функции - Тези глави за застежек-светкавиците могат да бъдат заменени по всяко време, са лесни за използване. - Материал : цинк сплав - Подходящ за всички видове неща, с обков-светкавици, като раница, куфар, якета, чанта, палта, спортни облекла, якета и така нататък - Луксозно производството и нов дизайн осигуряват издръжливост и практичност. -Размер : около 3,00 X0,86 X0,36 см /1,18 X0,34 X0,14 инча -изящна изработка възпрепятства тяхното увреждане на si - Нашият продукт се отличава с висока производителност, но на цената на по-разумна.Информация за стоки Универсална цип Те са много лесни за работа и монтаж. метален цип с изискана изработка на фиксиране им придава изключителна текстура, мекота и удобство на допир. ремонт на цип Тези плъзгачи застежек-кълба, изработени от сплав с, който е здрав, в употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория