• Новинка
Плюшено Мече Луната и Звездите Завеса за стая на Момче, Пердета за детска стая с алуминиева Дограма, пердета (Пара - 28 x 84)

Плюшено Мече Луната и Звездите Завеса за стая на Момче, Пердета за детска стая с алуминиева Дограма, пердета (Пара - 28 x 84)

BGN 27.95
Налично
Налично

Вельветовая кърпа от микрофибърЗавеса, избрани от Вас размери се изпраща под формата на 2 Панели.Изработен от мека тъкан от микрофибър, матово покритие на 100% . Леко потъмняване на закрито, съвременно покриване на прозорци. 3-Инчов джоба за пръчката.Машинно пране - В режим "Студено деликатен режим" изсушаване на въздуха в перална машина при ниска температура.Инструкции за грижа : Машинно пране.Тези щори с принтом са идеални за всекидневна, спални, детски стаи, двор, тераса, хол, плъзгаща се врата с шарките на горски животни.Уникален ДИЗАЙН : Мультяшная серия горски животни в съчетание с висококачествена технология за печат придава ви увереност и надежда в бъдещия живот.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО : Вельветовая кърпа от микрофибър.Това е мека на допир драпированная плат. Комплектът включва 2 панела. 3-инчов джоба за пръчката.УПОТРЕБА : Отличава с висока производителност при извършване на помещения, экологичен.Антиалергичен препарат.TEM ВКЛЮЧВА : 2 декоративни панели за пердета на прозорците.Всеки панел е с размери 28 см (Ш) х 63 инча (Д).Двойката от 2 панели заедно е с размери 56 см (Ш) x 63 инча (Д). ЛЕСНА поддръжка : може да се откажат от прозорците на пердета в пералня и сушилня, без да се притеснявате за выцветании цвят или нужда от гладене.Материалът е устойчив към образуването на бръчки, което го прави чудесен избор за всяка детска стая.Завязки за пердета са включени в комплекта. -Обърнете внимание - Моля, са възможни отклонения от 1-2 см (0,4"-0,8") се дължи на ръчно измерване.

Подробности

Подобни продукти в категория