• Новинка
BESTonZON Детски Лъжици Комплект Детски Прибори 3шт За Хранене на Деца Лъжици За Деца От Неръждаема Стомана Детски Вилици От Неръждаема Стомана Вилица От Неръждаема Ст?

BESTonZON Детски Лъжици Комплект Детски Прибори 3шт За Хранене на Деца Лъжици За Деца От Неръждаема Стомана Детски Вилици

BGN 2.67
Налично
Налично

ДЕТСКА ЛЪЖИЧКА, устойчиви, поддържа продължителна употребаЛЪЖИЦА ЗА предястие : Огледално полиран, стилна и красива.ЛЪЖИЧКА ЗА ХРАНЕНЕ на БЕБЕТО : Класически дизайн, подходящ за кухненски уреди от всякакъв стил.Бебешко БЕЗОПАСНО лъжица : Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването му.Лъжичка за хранене на бебета : лесен за носене, лесно я нарани или да облека.Пратката включва 3 x вилочных лъжици Характеристики -Пълномаслено леярство, пълнозърнести лъжица и вилица, удобни и практични. - Е изработен от неръждаема стомана, в екологично чист и полезен за здравето. - Материал : Неръждаема стомана. - Цвят : сребрист. - Размер : около 12,00 X3,00 X0,20 см/ 4,72 X1,18 X0,08 инча. - Огледалната повърхност на полиран, кръгла и гладка, и не травмирует устната кухина. - устойчивост, която поддържа вашето продължителна употреба. - Въпреки простотата на дизайна, много практичен за употреба.Информация за продукта Тази лъжица е изработена от дебела неръждаема стомана с дръжка, и е много удобен за хващане.Огледално полирана, стилен и красив.Лъжица многофункциональна и може да се използва като лъжица или вилица.

Подробности

Подобни продукти в категория