• Новинка
за Chevy Калъф за Ключодържател - Премиум Мек калъф за Ключодържател от TPU, Калъф-Накладки, Държач, Протектор за Chevrolet Chevy Malibu Camaro Cruze Traverse Blazer, Sonic Volt Болт Equinox (Черен)

за Chevy Калъф за Ключодържател - Премиум Мек калъф за Ключодържател от TPU, Калъф-Накладки, Държач, Протектор за Chevrolet Chevy

BGN 1.67
Налично
Налично

【Е подходящ за модели】➤➤калъф-ключодържател chevy е съвместим с Chevrolet Chevy Malibu Camaro Cruze Traverse Blazer Sonic Volt Болт Equinox Smart Remote Keyless 5-бутон ключМоля, сравнете втора рекламна снимка с форма на ключ преди да купите този своята практика за ключове на Chevrolet. 【Материал премиум-клас за по-голяма трайност】➤➤ калъф за ключодържател chevy traverse е изработен от висококачествен мек TPU, има отлични усещане на допир и стилен, высококлассным индивидуален дизайн, по стръмни и атрактивни, което отделя вашият ключ и никога не се смесва с други. 【Защита на 360 градуса】➤➤ Калъф за ключодържател за chevy притежава висока цветостойкостью благодарение на тройному гальваническому корицата, благодарение на което вашият ключодържател изглежда нова и премиальным и не избледнява.Кожена верижка за ключове предпазва вашите ключове от загуба.Има също интегрирана защита на вашите ключове от драскотини и падане. 【Сигнал пълно】➤➤ калъф за ключодържател malibu има отлични функции, по сигнали на клавишите това няма да се отрази, и той не ще се затвори за лого на обратната страна на бутоните. калъф за ключодържател chevy blazer е преминал подобрена технология за полиране, за да направите повърхността по-гладка и блестящи.Лесен за инсталиране, може да се сваля и почиства при необходимост. 【Добро обслужване на клиентите】 ➤➤ Ние ценим удовлетвореността на клиентите и да не позволяваме на проблеми с качеството.Ако по някаква причина не сте 100% доволни от това калъф-брелоком за chevy malibu, моля, уведомете ни, и нашият отдел за поддръжка на клиенти ще ви помогне да си върне парите. 【Е подходящ за модели】➤➤калъф-ключодържател chevy е съвместим с Chevrolet Chevy Malibu Camaro Cruze Traverse Blazer Sonic Volt Болт Equinox Smart Remote Keyless 5-бутон ключ.Моля, сравнете втора рекламна снимка с форма на ключ преди да купите този своята практика за ключове на Chevrolet. 【Материал премиум-клас за по-голяма трайност】➤➤ калъф за ключодържател chevy traverse е изработен от висококачествен мек TPU, има отлични усещане на допир и стилен, высококлассным индивидуален дизайн, по стръмни и атрактивни, което отделя вашият ключ и никога не се смесва с други. 【Защита на 360 градуса】➤➤ Калъф за ключодържател за chevy притежава висока цветостойкостью благодарение на тройному гальваническому корицата, благодарение на което вашият ключодържател изглежда нова и премиальным и не избледнява.

Подробности

Подобни продукти в категория