• Новинка
Пистолет за спрей 2-в-1 За почистване на лагери, Пистолет за пяна за миене на коли под високо налягане, Уреди за автомобилна прахосмукачка (Цвят: американски жак)

Пистолет за спрей 2-в-1 За почистване на лагери, Пистолет за пяна за миене на коли под високо налягане, Уреди за автомобилна прахосмукачка

BGN 16.52
Налично
Налично

⭐Технология на Seiko, издръжлив и лесен за почистване ⭐ Е по-удобно използване, което спестява време и разходи за труд. ⭐Обхват на пръскане повече, той спестява разходи за труд, стабилен и траен. ⭐ Високо качество на материалите, устойчивост на износване и дълготрайност. ⭐ Отличен материал, прецизно производство, лека и гъвкава. ⭐Технология на Seiko, издръжлив и лесен за почистване. ⭐ Е по-удобно използване, което спестява време и разходи за труд. ⭐Обхват на пръскане повече, той спестява разходи за труд, стабилен и траен. ⭐ Високо качество на материалите, устойчивост на износване и дълготрайност. ⭐ Отличен материал, прецизно производство, лека и гъвкава.Име на продукта : Машини за почистване на салон на автомобил Област на приложение : Този продукт може ефективно да изтриете всички видове петна по фланелевых тъканите и кожата, двигатели, гуми, колела, пластмаси и различни индустриални машини.Например : Мотоциклети, леки коли и тежкотоварни автомобили с фотокаталитическим спрей за предварителна обработка, алуминиева дограма, решетки, килими, средство за премахване на твърди частици, смазване, почистване на лепилото, микровълнови печки, кухненско оборудване и различни фенове, трактори, селскостопански машини и помещения за животните.Автоматично офис оборудване (например принтери), инструменти, детски играчки (прекалено меки играчки животни и хора), кожени обувки и т. Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин!Ние сме специализирани във всички видове авточасти, модификация, аксесоари, довършителни работи, ковриках за краката, комплекти седалки и така нататък.Нашите продукти са с добро качество, достъпна цена и добро отношение към обслужването, моля, не се колебайте да го купя, ако трябва, моля, не се колебайте да се свържете с мен.Пожелавам ви успешно пазаруване!.

Подробности

Подобни продукти в категория