• Новинка
Коледна торта на коледната елха, Коледната Привлекателна рамка, която Предната Подвесная Закачалка за фермерите врати, Коледно Приветствие Украса, Начало Декор, П?

Коледна торта на коледната елха, Коледната Привлекателна рамка, която Предната Подвесная Закачалка за фермерите врати, Коледно

BGN 16.57
Налично
Налично

【Материал】 е Изработен от естествен дървен материал, без специфичен мирис, без пукнатини, без гниене, здрав и издръжлив, може да се съхранява дълго времеРекламите ни също имат текстура И са Чудесно допълнение към вашия вкус и за декориране на дома почивка. 【Изискан дизайн】Селска къща е с красив външен вид, класически и традиционни мотиви и ярки цветове, Подходящи за празничната атмосфера и създават добра атмосфера в дома си. 【Универсален размер, лесно подвешивается】 Украса за висящи етикети желания размер, всяка домашна етикет е снабдена с траен шнурком за лесна инсталация. 【ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК】 Нашия тава за вход в къщата Може да се използва като луксозен подарък за семейството, приятели, съседи или роднини, напълно изразете своята обич и загриженост за тях, те ще бъдат щастливи да Получат Това, разделете с тях радостта, донеси мир на своите близки. 【Използване в няколко сцени】 тя Е красива украса на ферма можете да използвате за украса на входната врата, черно ход, на вратата на стаята, прозорци, камини, стъпала, местоположението на стената на верандата, в близост до входа, също така е подходящо за много места, като например кафе, ресторант, офис сграда, създава силна празнична атмосфера. 【Материал】 е Изработен от естествен дървен материал, без специфичен мирис, без пукнатини, без гниене, здрав и издръжлив, може да се съхранява дълго време.Рекламите ни също имат текстура И са Чудесно допълнение към вашия вкус и за декориране на дома почивка. 【Изискан дизайн】Селска къща е с красив външен вид, класически и традиционни мотиви и ярки цветове, Подходящи за празничната атмосфера и създават добра атмосфера в дома си. 【Универсален размер, лесно подвешивается】 Украса за висящи етикети желания размер, всяка домашна етикет е снабдена с траен шнурком за лесна инсталация. 【ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК】 Нашия тава за вход в къщата Може да се използва като луксозен подарък за семейството, приятели, съседи или роднини, напълно изразете своята обич и загриженост за тях, те ще бъдат щастливи да Получат Това, разделете с тях радостта, донеси мир на своите близки.

Подробности

Подобни продукти в категория