• Новинка
Адаптер за iPhone OTG (2 опаковки) Конвертор светкавица male to Female USB Ключ за синхронизация на данни за 14 13 12 11 pro max 7 8 plus ipad Камера, Четец на карти USB Флаш памет Мишка Клавиату?

Адаптер за iPhone OTG (2 опаковки) Конвертор светкавица male to Female USB Ключ за синхронизация на данни за 14 13 12 11 pro max 7

BGN 2.00
Налично
Налично

【Двупосочен трансфер на файлове】 За най-новата i OS 13 и по-нови версии с помощта на нашия адаптер USB Camera OTG можете да импортирате и експортирате снимките / видео / файлове (Word / PPT / Excel), като отворите приложението "Файлове" Висока скорост на трансфер на файлове могат да достигнат до 20 MB / С ~ 30 MB / S. 【Щепсела и да играе, многоцелеви】 Този адаптер за свързване на i Phone/i Pad към USB конектора не се нуждае от приложенията, поддържа USB флаш-памет, четец на карти памет, клавиатура, мишка, USB-слушалки, USB-микрофон, MIDI клавиатури, цифрови пиана, мишка, клавиатура, USB хъбове и т. 【Високо качество】 Адаптер lightning aux е направен от здрав еластичен материал TPE, подобрява устойчивост на износване и защита от смущения. направете адаптер е по-издръжлив и гъвкав, така че е лесно выдерживал дневното интензивно използване. 【Сертификат Apple Пфи】 Този USB-адаптер за камерата на i Phone съвместим с i Phone 14/14 Pro/14 Pro Max/ 14 Plus/ 13/13 Pro/13 Pro Max/ 13 Mini/ 12/12 Pro/ 12 Pro Max/ 12 Mini/ i Phone 12/ i Phone 11 Pro/ i Phone SE (2-ро поколение)/ 11 Pro Max/ Xs/Xs Max/ X/ 8/ 8 Plus / 7/ 7 Plus/ 6/ 6 Plus/ SE и i Pad Air / Mini подкрепят версията на i OS13 или 13 по-горе. 【Искрено обслуживайте клиенти】Можете да получите този OTG адаптер за i Phone от 2 опаковки.60-дневна гаранция за връщане на парите и 1 година гаранция за всеки от нашите клиенти, за да сте сигурни, че ще бъдете доволни от своята покупка от нас.Ако имате някакви въпроси относно получените от вас продукти, моля, свържете се с нас и нашият екип ще ви отговори в рамките на 24 часа, а при каквито и да е проблеми с качеството ще бъде предоставен свободен отговор.Адаптер за i Phone OTG (2 опаковки) Конвертор светкавица male to Female USB Ключ за синхронизация на данни за 14 13 12 11 pro max 7 8 plus ipad Камера, четец на карти USB флаш памет Мишка Клавиатура Hub MIDI пиано Конектор U Диск.

Подробности

Подобни продукти в категория