• Новинка
4 БР. коприна шапката, сатен шапка, копринени шапчица за сън, шапка за коса, шапки за черни жени, коприна шапка с широка лента за къдрава коса.

4 БР. коприна шапката, сатен шапка, копринени шапчица за сън, шапка за коса, шапки за черни жени, коприна шапка с широка лента за къдрава

BGN 0.33
Налично
Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【 Коприна шапчица с широки еластични ленти】 Не се притеснявайте за главоболие или неприятни следах на главата си, нашата мека шапка за сън с широка панделка ще ви осигури комфорт, но не стеснит главата.Широка лента може да се простря в съответствие с различни размери на главата, сатен, чепчик ще остане на главата му през цялата нощ и не се плъзга с главата по време на сън. 【Сатен шапката от висококачествена тъкан и технологии】Сатен шапката е изработена от висококачествен сатен, гладко като коприна, и дишаща, има красиви цветове и модели.Спален шапка ще ви помогне бързо да заспите, максимално да се запази влагата на косата и да укрепи лъскав блясък ще помогне на косата да не се объркате по време на ворочания в съня си.Ние сме усъвършенствали технологията шивашки копринени шапки, за нея беше лесно да се скъса и тя е здрава. 【Копринени сатен с шапка за сън предпазват косата】Коприна чепчик е много удобно в чорап и може да запазите косата си непокътнати, вие не се притеснявате, че вашата коса ще остане на възглавницата.Капачка за сън е подходящ за всички косата, като естествена коса, дълга коса, къдрава коса, плитки, права коса, конские опашки и т. Това ще спести от вашите различни прически по време на сън, ще ви предпази косата от резба и entanglements, за сметка на намаляване на триенето между косата, ще помогне за предотвратяване на косопад, за намаляване на уязвимостта на резба и цъфтежите на косата.

Подробности

Подобни продукти в категория