• Новинка
Калъф за телефон ZMONE за Честта X7A, калъф със стъклен защитно фолио за екрана, [2], Вграден Защитен калъф за фотоапарат, Военен Сверхпрочный Защитен калъф за цялото тял?

Калъф за телефон ZMONE за Честта X7A, калъф със стъклен защитно фолио за екрана, [2], Вграден Защитен калъф за фотоапарат, Военен Сверхпрочный

BGN 4.76
Налично
Налично

【Съвместима модел】 идеален за Честта X7 A 【Умно прозорец】 Елегантен сгъваем капак камера, разположена по-горе приподнятого на обектива и застрявшая в пазу.Отлична защита лещи.Пръстеновидни ивици, гладко плъзгащи.Леко оправи с всяка страна, не плъзнете на случаен принцип. 【Двупластова защита】 Уникален край от TPU в съчетание с твърд PC предпазва вашия телефон от падане, удари и надраскване. Защита на военно-клас с технологията на въздушните възглавници за всички ъгли и защита на вашето устройство по целия периметър. 【Мултифункционална поставка за краката】 Вградена поставка за краката осигурява удобство за гледане на видео и филми без помощта на ръцете с желания комфорт и стабилност.Метална поставка за краката може да се завърта на 360 °, е лесно да се върти и тя е здрава. 【Протектор от закалено стъкло】 дугообразный дизайн 2.5 D, високо-чувствителен на допир, без мехурчета, твърдост 9 H, предотвратява счупване на екрана, появата на драскотини.Лесен монтаж само с едно кликване.Поставка за крака.Поставка за крака. ▲ Помещение включва : 1 х калъф за телефон 2 х защитно фолио за екран от закалено стъкло, 2 х безплатни чисти комплект ▲ Инструкции за инсталиране защитно фолио за екрана : 1. Дръжте ръцете си чисти и сухи, преди да инсталирате.Ако е необходимо първо намерете инсталационен видео в Интернет. Внимателно извадете от закалено стъкло от калъф. Спрогнозируйте позиция настройка на телефона. (Стикер-ориентир за привеждане в съответствие и маркировка) 4. Задължително почистване на екрана a от прах и пръстови отпечатъци.Мокри кърпички b. Сухи кърпички 5. Махнете прозрачна тънка защитното фолио от обратната страна защитно фолио, преди да се приложи на телефона. Бавно поставете защитното фолио на екрана хоризонтално.Докоснете средата на защитно фолио за екрана.И всичко е ГОТОВО. Обикновено протектор създаден автоматично.Ако има балон, може би в него има прах.

Подробности

Подобни продукти в категория