• Новинка
Многофункционална Прибиращ се с четка за прах от микрофибър Gap Моп, Парцал за избърсване на прах Peachloft, Моющаяся Многофункционална Регулируема четка за избърсване ?

Многофункционална Прибиращ се с четка за прах от микрофибър Gap Моп, Парцал за избърсване на прах Peachloft, Моющаяся Многофункционална

BGN 1.33
Налично
Налично

❀【Бързо и лесно да почистите голяма площ】 Технология микрофибър feather използва от милиони миниатюрни влакна за бързо улавяне на прах, ворсинок, зърнени трохи, косми и мръсотия, за да можете да отстранявани без много усилия! ❀【Лек и подходящ за използване навсякъде】 Този инструмент за почистване на пропуски идва с лесно подвижни алуминиеви шести с обща дължина около 56 см.Достатъчна дължина за почистване на високи помещения, без да е необходимо допълнително стремянках или табуретках, безопасно и удобно. ❀【Подвижни кърпи от микрофибър】 Си кърпи от микрофибър могат да се перат в машина за много лесен за почистване след приключване на прането.Текстилен калъф е изработена с еластична дупки, които лесно отвалить.Плътен плат от микрофибър с сверхсильными показатели водопоглощения не оставя петна при почистване и се използва като парцал. ❀【Да се улесни работата на】 Наставка от микрофибър в голям размер, бързо да почиства големи повърхности, при използване тя се зарежда електростатично разряд, лесно притягивая прах, цветен прашец и косми.Използвайте го, влажно или сухо, за да придадат на вашето пространство безупречен външен вид. ❀【Добро качество】 парцали с дръжки здрава, парцали от микрофибър не падат и могат да бъдат използвани в продължение на много години!Допълнителна възможност за захващане за по-ефективно почистване с високо чрез адсорбция. - Добре дошли в магазин Добре дошли в моя магазин, надявам се, че ще имате по-добър търговски опит. ♦ Технически характеристики : Материали : PP + алуминиев прът + плат за кърпи от микрофибър Тегло на продукта : 210 g ♦ съдържание на Пакета : 1 бр. * филтър + 3 бр. * плат за кърпи / по 2 бр. × плат за кърпи от микрофибър ♦ Топло предложение : 1. Възможни са отклонения в 1-2 см от ръчно измерване. Поради светлинни ефекти и ъгли на снимане на цвета на продукта и цвета, показан на снимката, могат да се различават.Благодаря ви за вашето разбиране.

Подробности

Подобни продукти в категория