• Новинка
uxcell 420 Набор от Кожени Копчета 4 Цвята И 3 Размера на Метални Нитове с Двойно Капачка Спойка с 3 бр. Инсталационните Инструменти за Занитване, за Ремонт на Кожени Тъка?

uxcell 420 Набор от Кожени Копчета 4 Цвята И 3 Размера на Метални Нитове с Двойно Капачка Спойка с 3 бр. Инсталационните Инструменти за

BGN 31.16
Налично
Налично

Изработен от устойчив материал, устойчиво на корозия и ръждаПлътно залепените им е лесно да се разделят.Гладка повърхност без повреди. 3 размер : 6 мм x 6 мм, 8 мм x 8 мм, 8 мм x 12 мм / 0,24 "х 0,24", 0,32 "x 0,32", 0,32 х 0,48". 4 цвят : злато, сребро, бронз, черен. бързо намерете кои цветове ви трябват.Уверете се, че част от снимките не са объркани.Удобно съхранение и переноска. 3 Нескользящих инсталационните инструмент.Не е лесно да се огъват и да се деформира по време на монтаж.Лесно се инсталира самостоятелно.Разбирай дупки в тъканите с помощта на включения удар.Проденьте заклепку през кърпа.След това сложете капачката на върха на нитове.Натиснете чук и натиснете нит един към друг. 4 Цвят : Сребрист тон, Бронз, Черен, златист. 3 Размер : 6 мм x 6 мм, 8 мм x 8 мм, 8 мм x 12 мм. С установочным инструмент и кутия за съхранение.Размер на куките : 16 мм x 13 мм / 0,63 инча х 0,51 инча (Д * Ш). Размер ушек : 18 mm x 6 мм / 0,71 инча x 0,24 инча (Д * Ш).Изработен е от мед.С кутия за съхранение.Изработена от здрава сплав. Размер : 10 мм x 7 mm /0,4 "x 0,28". 4 цвят : сребрист тон, златно, оръжеен метал, бронз.С перфорационной отвертка и кутия за съхранение. 17 мм / 0,67 инча.Изработен е от мед.С установочным инструмент и кутия за съхранение. Размер : 23 x 11 мм мм / 0,9 "x 0,43". Цвят : черен, сребрист тон.Лекота на използване. Нит за кожата : Кожени нитове са включени 420 комплекти двойни копчета в 4 цвята (злато, сребро, бронз, черен) и 3 размера (6 mm x 6 mm, 8 mm x 8 мм, 8 мм x 12 мм), на 35 групи от всеки цвят в различни размери.Различни размери и цветове отговарят на вашите нужди за различни занаяти собствените си ръце.Лесна употреба : Кожени нитове са с 3 нескользящими инструменти инструменти, които позволяват лесно да ги инсталирате сами.Две подробности, добре са близо един до друг, така че не е нужно да се притеснявате за това, че те ще паднат, и те остават стабилни дори и в перални машини, или при интензивни физически натоварвания.Здрав материал : Кожа спойка направени от метал, който не е податлив на корозия, издръжливи и трайни, го е лесно да се огъват и да се деформира по време на инсталацията.Гладка повърхност без драскотини, тя е лесна и може да се използва в продължение на дълго време.Прозрачна кутия за съхранение : за Всички нитове и инструменти подредени в прозрачен калъф за лесно съхранение и пренасяне.

Подробности

Подобни продукти в категория