• Новинка
Кучешки намордник, с къса муцуна - Регулируема Дишащ Мрежест Бульдожий намордник за Обучение Лаю, Кусанию, Жеванию (Черен (Высунутый език), L)

Кучешки намордник, с къса муцуна - Регулируема Дишащ Мрежест Бульдожий намордник за Обучение Лаю, Кусанию, Жеванию (Черен

BGN 9.62
Налично
Налично

Много Малък, подходящ за обиколка на врата 10,6-12,6 инчаМного малък е подходящ за обиколка на врата 12,6-14,6 инча.Малък е подходящ за обиколка на врата 14,6-16,9 инча.Средата подходящ за обиколка на врата 16,9-18,9 инча.Голям е подходящ за обиколка на врата на над 19 инча. ? ПЕРФЕКТЕН ДИЗАЙН -Дизайн с три дупки не пречи на зрение на вашия домашен любимец, а езика е възможно напълно да се представи за разсейване на топлината.Ефективно предотвратява гризане, хаос и дъвченето. ? Висококачествен материал -намордник за кучета е изработена от екологично чист материал, PVC, няма мирис, дишащи и удобни, както тъкан в краищата на мека и износостойкая, и не причинява вреда на кожата. ? РЕГУЛИРУЕМА КАИШКА - намордник за кучета е оборудван с регулируема каишка, която ви позволява да регулирате каишка, така че той е седнал, да, той остана стабилна и бе сигурен, че кучето му не ще се вдигне. ? ПОДХОДЯЩ за кучета с КЪСА муцуна - Подходящ за френски булдог, мопс, бостонских бийгъл, кучета, чихуахуа, пудели, пекинесов, шарпеев и други кучета с къса муцуна. ? ИЗБОР на РАЗМЕР, Моля, консултирайте се с таблицата размери на фигура 7, за да изберете подходящ размер в зависимост от възрастта, теглото и обиколката на главата на кучето.По всякакви въпроси се свържете с нас по всяко време. ? ПЕРФЕКТЕН ДИЗАЙН -Дизайн с три дупки не пречи на зрение на вашия домашен любимец, а езика е възможно напълно да се представи за разсейване на топлината.Ефективно предотвратява гризане, хаос и дъвченето. ? Висококачествен материал -намордник за кучета е изработена от екологично чист материал, PVC, няма мирис, дишащи и удобни, както тъкан в краищата на мека и износостойкая, и не причинява вреда на кожата. ? РЕГУЛИРУЕМА КАИШКА - намордник за кучета е оборудван с регулируема каишка, която ви позволява да регулирате каишка, така че той е седнал, да, той остана стабилна и бе сигурен, че кучето му не ще се вдигне.

Подробности

Подобни продукти в категория