• Новинка
40 Бр. Иконата със Звезда, Жени на Ревера за отбелязване на Деня на Паметта на 4 юли, Деня на Независимостта, на Партито в чест на Деня на ветераните, на Деня на Труда, Т?

40 Бр. Иконата със Звезда, Жени на Ревера за отбелязване на Деня на Паметта на 4 юли, Деня на Независимостта, на Партито в чест на

BGN 6.99
Налично
Налично

Отнася се за : Тези звездни икони са добро украшение за 4 юли, Деня на паметта, партита в чест на Деня на ветераните, на Деня на независимостта, Ден на труда, Ден на американски ветерани, тематични партита и т Триизмерен дизайн : Триизмерна форма на прави игли под формата на звезди, по-привлекателни, всяка genka внимателно покрита с покритие покритие, блестяща и лъскава. ще получите : получите 40 метални звезди, това е достатъчно, за да отговори на вашите нужди в де, добри игли със звездички са подходящи за дрехи, шапки, раници, якета, подаръци за партита, а също така могат да бъдат изработени като празнични украси и предадени на семейството и приятелите си.Материал : тези игли за ревери във формата на звезда, изработени от мед, която е с твърда консистенция, устойчивост на износване и не крехкост; В същото време в тях се приложи и изтънчен процес гальванопокрытия и нанесено цветно покритие, както е показано на фигура, размера на всеки е 1,6 cm /0,63 инча, което е малък и красив.На жени със звезда : Тази на жени е подобен на стандартния военна щифт със звезда.Класически дизайн може да инжектира продукт готин и привлекателен външен вид.Забележка : Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.

Подробности

Подобни продукти в категория