• Новинка
Защитни кътове за деца, 10 бр., Защитни калъфи са от мека пяна за ъглови маси и всякакъв вид мебели, защита от сблъсък, Предпазни възглавници за ръбове и ъгли (Цвят: F, р?

Защитни кътове за деца, 10 бр., Защитни калъфи са от мека пяна за ъглови маси и всякакъв вид мебели, защита от сблъсък, Предпазни възглавници

BGN 28.16
Налично
Налично

【Ъглово защитно устройство】 : Нашите защитни калъфи са разработени от експерти-механика за защита на вашето бебе от удари за ъгли журнального маса, писмено плот, шкафчета за телевизор и други остри ъгли в дома си 【Качествен материал】 : Ъглов защитен ръкав е изработена от высокоэластичного материал NBR висока плътност, който е мек, высокоэластичным и притежава добра устойчивост на сблъсъци; Вода и масло, трудно проникват, а кърпички могат да бъдат внимателно избършете за удобство на почистване. 【Лесна инсталация и премахване】 : Защитен кант на ъгли лесно се инсталира на всяка чиста, равна повърхност (не са необходими инструменти); просто отклейте по-здрава лента и залепете защитни ръбове и ъгли към ръба или ъгъл на мебели.Също така лесно да го премахнете, просто го махнете с помощта на сешоар и топла кърпа. 【Применимая сцена】 : Нанася върху стъклени маси, легла, кухненски слушалки, бюро, мебели за спалня, шкафчета и поставка за телевизори, библиотеки, тухлена камина, огнище и още много други. 【Следпродажбено обслужване 】 : Нашите продукти са преки продажби с фабрики, гаранция за качество, магазин отделя голямо внимание на обслужването на клиентите, ние ще решим всички проблеми навреме, моля, свържете се с нас навреме. ✲ Нашите защитни калъфи са разработени от експерти-механика за защита на вашето бебе от удари за ъгли журнального маса, писмено плот, шкафчета за телевизор и други остри ъгли в къщата.✲ Име на продукта : Ъглово защитно устройство✲ Опаковка : 10 бр.✲ Размер : 2,5 см (0,98 инча). Ние продаваме само ъглово защитно устройство, а останалите елементи са подпори. Поради различни инструменти за стрелба може да възникнат малка хроматическая аберации.Това не е проблем на качество, моля, обърнете се към самия продукт!3. При измерване на ръчно грешка е 1-3 мм, моля, обърнете се към самия продукт, моля, разберете. Ние имаме много подобни горещи продукти, моля натиснете, за да влезете в нашия магазин, ние ще ви уникален стил и специални продукти.

Подробности

Подобни продукти в категория