• Новинка
Yardwe Ясла за клетка за Клетки Купа За храна за Папагали Ясла за вода за Птиците Чаша За вода За Папагали Контейнер За Храна за домашни любимци Купа За Хранене От Смол?

Yardwe Ясла за клетка за Клетки Купа За храна за Папагали Ясла за вода за Птиците Чаша За вода За Папагали Контейнер За Храна

BGN 2.67
Налично
Налично

Купа за вода за хранене на папагали : Полимерна материал с гладка повърхност, можете да ги използватеКупа за хранене на птиците са Изработени от висококачествен полимер материал, нетоксична, която е здрава и лесна.Използването му е достатъчно за години напред.Чаша за хранене птичи папагали : Купа за папагал и оранжево дизайн с изискани детайли правят привлекателни.Купа за вода за птиците : Тази ясла за птици, подходящи за малки домашни хамстери, папагали, коновязей, какаду-папагали, а също така може да се използва като аксесоари за клетки за дребни домашни животни.Чаша-контейнер за птици : Купа за хранене на птици, Купа за хранене на птици, Чиния за хранене на папагали Оранжев форма, Чаши за вода за малки папагали, Какаду, Хамстер, съд за пиене на малки животни.Пратката включва 1 x купа за папагал Характеристики - Цвят : оранжево чаша за хранилки за птици. - Материал : купа за хранене на папагали от смола. - Размер : прибл. държач за храна за птици. - Плоска основа и задна кука за закрепване на хранилки за колибри, на пода или в рамка клетки. купа за хранене на птици - Колоритен и оранжево дизайн с изящни детайли, което ги прави привлекателни за хранене на папагали. - материал от смола, това е сигурно купа за хранене на папагали. - Удебелена конструкция осигурява неговата продължителност, и те не са толкова лесно да се излиза от купата за подаване на смола. - Материал от смола с гладка повърхност, можете да ги използвате като контейнер за птици.Описание на продукта Чаша за хранене колибри, подвесная купа за клетките на Тези елементи са изработени от смола материал, те са безопасни, ярък оранжев цвят, дизайн на форми с фини детайли ги прави привлекателни, лесно можете да ги почистват. а за колибри Добра ясла за папагал и други домашни любимци.Храна за домашни любимци и пиенето за птици са Тези чаши позволяват на вашия домашен любимец лесно да получават храна, не обръщайки му.

Подробности

Подобни продукти в категория