• Новинка
KNFUT Битови Бутане на Метла, Външна метла Тежкотоварни Външна метла Тежкотоварни Ъглова Метла от Неръждаема Стомана, Външна Покрита Метла за гаражи в двора (Цвят: бя?

KNFUT Битови Бутане на Метла, Външна метла Тежкотоварни Външна метла Тежкотоварни Ъглова Метла от Неръждаема Стомана, Външна Покрита

BGN 23.10
Налично
Налично

★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прахМеки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ● Удлините бръснене туристи, и космите ще бъдат незабавно почистени. ● Мека четина, не уврежда пода и не пропуска выметание прах. ● Удлините и утолщите метла за почистване на пода, без огъване. ● Лесно да пробия в ъглова цепка, без страх от източване на мъртвите ъгли. ★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прах.Меки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ● Удлините бръснене туристи, и космите ще бъдат незабавно почистени. ● Мека четина, не уврежда пода и не пропуска выметание прах. ● Удлините и утолщите метла за почистване на пода, без огъване. ● Лесно да пробия в ъглова цепка, без страх от източване на мъртвите ъгли.Цвят : син, бял Размер : 126 * 35 см Характеристики : подвесная въже, удобна дръжка Материал : PP + неръждаема стомана.

Подробности

Подобни продукти в категория