• Новинка
Нокторезачки BEZOX за ортопед за Дебели и Врастнали нокти, Ножица за нокти на пръстите на краката от Неръждаема Стомана, Инструменти за грижа за ноктите на пръстите н?

Нокторезачки BEZOX за ортопед за Дебели и Врастнали нокти, Ножица за нокти на пръстите на краката от Неръждаема Стомана, Инструменти

BGN 0.67
Налично
Налично

Ноктите се напукваРазрязване на кожата, който достига до ноктите на краката си.Място за срещи на ноктите подава и на нокътя на крака. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА и ПОЧИСТВАНЕ】 нокторезачки BEZOX са лесни за употреба и позволяват да изрежете врастнали дебели нокти при гъбични инфекции. На 100% е изработен от стомана и лесно за почистване или дезинфекция без вътрешна корозия. 【ТЕЖКИ】 нокторезачки BEZOX са изработени от висококачествена неръждаема стомана и, следователно, не се огъват и не се чупят лесно при натиск. Този висококачествен кусачок за нокти е толкова мощен, че е не само фаворит в повечето домове, но и общ инструмент в повечето ортопедични кабинети и салони. 【SHARP & PRECISE】 Точността и заточване на две ключови характеристики на ножовете за нокти BEZOX.Това ви позволява да отрежете ноктите на краката си с гладка, права и остра точност, която се врязва в най-дебелите си нокти.Не е нужно да се притеснявате за разделяне или крошении нокти, които могат да бъдат болезнени, а също и да доведе до наранявания. 【ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН】 Неговата компактна конструкция осигурява здраво захващане и удобна задържане.Освен това, той е проектиран с лесен запирающим ключ в долната част за сигурност на потребителя.При запирании остри ножове не обнажаются, което значително намалява риска от порязвания и драскотини. 【В комплекта е включен кожен калъф】 Машина за рязане на ноктите BEZOX идва в солидна кожен калъф, защото необходими инструменти за грижа за ноктите изискват специално внимание, за да се предпази от замърсяване.Покрийте с белезници, ако те не се използват.Освен това, добре е подходящ за подарък. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА и ПОЧИСТВАНЕ】 нокторезачки BEZOX са лесни за употреба и позволяват да изрежете врастнали дебели нокти при гъбични инфекции. На 100% е изработен от стомана и лесно за почистване или дезинфекция без вътрешна корозия. 【ТЕЖКИ】 нокторезачки BEZOX са изработени от висококачествена неръждаема стомана и, следователно, не се огъват и не се чупят лесно при натиск. Този висококачествен кусачок за нокти е толкова мощен, че е не само фаворит в повечето домове, но и общ инструмент в повечето ортопедични кабинети и салони. 【SHARP & PRECISE】 Точността и заточване на две ключови характеристики на ножовете за нокти BEZOX.Това ви позволява да отрежете ноктите на краката си с гладка, права и остра точност, която се врязва в най-дебелите си нокти.Не е нужно да се притеснявате за разделяне или крошении нокти, които могат да бъдат болезнени, а също и да доведе до наранявания. 【ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН】 Неговата компактна конструкция осигурява здраво захващане и удобна задържане.Освен това, той е проектиран с лесен запирающим ключ в долната част за сигурност на потребителя.При запирании остри ножове не обнажаются, което значително намалява риска от порязвания и драскотини. 【В комплекта е включен кожен калъф】 Машина за рязане на ноктите BEZOX идва в солидна кожен калъф, защото необходими инструменти за грижа за ноктите изискват специално внимание, за да се предпази от замърсяване.

Подробности

Подобни продукти в категория