• Новинка
Жена портфейл Cabilock, Дамски портфейл, Дамски портфейл, Чанта за Салфетки, Калъф, Държач за кърпички, Портфейл за монети Samll, Моющийся Органайзер, Чанта за съхранение (?

Жена портфейл Cabilock, Дамски портфейл, Дамски портфейл, Чанта за Салфетки, Калъф, Държач за кърпички, Портфейл за монети Samll, Моющийся

BGN 1.33
Налично
Налично

Конструкция Magic tape практичен, предпазва пелена или гигиеническое кърпа от замърсяване, плъзгащи и т Перфектен размер, за пътищата, комплект за шиене, малки слушалки, малки неща, или за малки момичета.Чудесно за съхранение на хигиенни кърпички, менструална чаши, подложки за хранене, бебешки пелени, а също така може да се използва за организиране на бижута, кредитни карти и т. Са подходящи за момичета и жени по време на пътуване и на открито.Изработени от памучни и ленено материали, той е здрав, лек, мек и удобен.Описаниеэта чанта за съхранение, изработен от лавсановой тъкани и материали TPU, здрава и лека. Дизайн Magic tape практични, можете лесно да го оправи. подходящ за употреба на открито, в корабите, в офиса и т., печат на пеперуди красива.ще имате по-добро настроение.Повърхността му е гладка, ще стоят добре на допир.Характеристики - Цвят : Случаен цвят.- Материал : Памук и лен.- Размер : прибл. 12x13x0,5 см-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 1 х чанта за салфетки, менструална чашка, калъф за хранене, държач за кърпички, портфейл за монети, портфейл, моющийся органайзер, чанта за съхранение.

Подробности

Подобни продукти в категория